Moventis Sarfa, premiada com a Empresa de l’Any en la categoria de Transport Regular

Girona.- Moventis Sarfa, empresa de transport de viatgers per carretera pertanyent al grup Moventia, ha rebut el premi Empresa de l’Any, en la categoria de Transport Regular, de la prestigiosa revista Autobuses y Autocares.

La publicació de referència en el transport de viatgers va fer entrega del guardó a la XXXI edició dels premis “Las Empresas del Año”, celebrada aquest 20 de desembre als pavellons IFEMA de Madrid. Juan Giménez, director general de Moventis Regular, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement en nom de l’empresa pertanyent al grup Moventia.
Durant la cerimònia d’entrega de premis, Autobuses y Autocares també va presentar un número especial de la revista dedicat a les empreses guanyadores. A la publicació es van ressaltar els mèrits i les iniciatives posades en marxa per part dels operadors premiats.
Els premis “Las Empresas del Año” s’entreguen des de l’any 1992 i suposen una ovació al treball desenvolupat per diferents empreses de l’àmbit estatal dedicades al transport de viatgers en les diferents categories: carretera, discrecional i urbà.
El director general de Moventis Regular, Juan Giménez, ha valorat positivament el premi: “Aquest guardó reconeix la labor que dia a dia realitzen tots els professionals que treballen a Moventis Sarfa, i el seu objectiu no és altre que oferir a tots els nostres usuaris de Girona un servei amb els més elevats estàndards de qualitat i seguretat. Volem agrair a la revista Autobuses y Aurocares per concedir-nos aquest premi. És un privilegi rebre una distinció per part d’un referent en la informació del nostre sector”.
Moventis Sarfa ha volgut donar les gràcies a Autobuses y Autocares per l’important reconeixement i a les entitats i als usuaris que, dia a dia, acompanyen a la companyia i l’encoratgen a continuar garantint la millor experiència en la mobilitat de les persones.

Més reconeixements a Moventia
Aquest no és el primer cop que una empresa del grup Moventia s’alça amb el guardó Empresa de l’Any. A principis de 2022, Moventis TCC Pamplona, companyia referent en mobilitat sostenible de la capital de província de Navarra, va ser distingida com a Empresa de l’Any en la categoria Transport Urbà.
La companyia va ser premiada en reconeixement de la seva qualitat de servei, a la implementació de noves tecnologies i a la seva experiència en el transport públic de viatgers, un treball que desenvolupa a Pamplona i la seva comarca des de l’any 2009.

Moventis Sarfa, una empresa centenària i líder al sector
L’any 2021 el Grup Moventia va celebrar els cent anys d’existència de Sarfa, una companyia que, a més de ser líder en el territori gironí és també considerada una de les més emblemàtiques i longeves de tota Catalunya dins del sector de la mobilitat i el transport.
Actualment, Sarfa gestiona el transport de viatgers per carretera a la Costa Brava-Girona, a través dels serveis urbans a Palamós, Calonge, Castell d’Aro, Platja de Cèrcol, S’Agaró, Santa Cristina, Sant Feliu, Figueres, Roses, Cadaqués. A això se suma també la línia regular que connecta la Costa Brava amb la ciutat de Barcelona, els Aeroports del Prat i Girona-Costa Brava. En paral·lel, la companyia realitza també qualsevol servei discrecional amb circuits per tota Europa.

Sobre Moventis
Moventis és la divisió especialitzada en el transport col·lectiu de persones, integrada per un conjunt d’empreses amb personalitat pròpia. Desenvolupa l’activitat en tres àmbits de transport terrestre urbà, que inclou els serveis de bicicleta pública; interurbà i serveis discrecionals.

Tags: Comarques gironines, companyia, empreses, mobilitat, moventis, passatgers, premi, reconeixement, sarfa, serveis, societat, transport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palamós aprova el nou Pla Local de Joventut per als pròxims quatre anys
Notícia següent
Un estudi conclou que les poblacions de senglar a les comarques gironines s’estan acostant al seu màxim

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes