Nou sistema d’avís al servei d’urgències de l’Hospital de Palamós

Palamós.- A partir d’aquesta setmana, el servei d’urgències de l’Hospital de Palamós ha implantat un nou sistema d’avís a les persones usuàries del servei.

Amb aquest nou sistema es millora l’eficiència del sistema d’avís; facilitar la orientació de les persones usuàries dins el propi servei; i agilitzar la comunicació entre l’equip assistencial i els i les pacients. Alhora, amb la implantació anonimitzada dels avisos, el sistema millora la confidencialitat i el soroll a la sala d’espera.

Nou sistema d’avís
Amb el nou sistema, quan el o la pacient arribi al servei d’urgències caldrà que s’adreci a l’admissió on li lliuraran un tiquet amb un codi. Aquest codi l’ha de guardar durant la seva estada al servei ja que la pantalla situada a la sala d’espera l’avisarà en quin moment caldrà que s’adreci a triatge, a consultes d’urgències o radiologia. Fins i tot un cop atès o atesa, també l’avisarà per tal de recollir el seu informe d’alta.
A banda de la implementació del software de gestió i les pantalles, també s’ha reforçat la senyalització de l’espai per tal de facilitar l’orientació dins el servei.

Tags: avís, hospital de palamós, Salut, serveis, societat, usuaris

1 comentari. Leave new

  • El que es necessari es millorar l’atenció al pacient i l’eficiència dels metges. Que no et diguen que tens grip i què en realitat és una neumania de cavall i que tinguis d’estar ingressat 12 dies a una clínica privada. Que juguen amb la vida de les persones

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Es substitueixen un total de 10 fanals d’enllumenat a Tamariu
Notícia següent
Vulpellac acollirà una nit de criatures fantàstiques de Catalunya de la ma de Brava Performing Arts

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes