Nous equips per a l’Hospital de Palamós gràcies a una donació

Palamós.- L’any 2019, l’Hospital de Palamós va rebre una donació anònima que ha permès adquirir un ecògraf Voluson 10 expert i un equip de radiologia amb sistema de radiografia digital Aceso de Canon Medical.

Ecògraf Voluson 10 expert amb 3 sondes
El nou ecògraf ha estat instal·lat en una de les consultes de l’àrea de ginecologia i obstetrícia de l’hospital. Es tracta d’un aparell d’alta gama i resolució, amb 3 sondes (alta freqüència, convexa i microconvexa) que permet realitzar ecografies a embarassades d’alt risc en les que hi hagi una sospita de cardiopatia del fetus, malformació del sistema nerviós o qualsevol altra anomalia. També permet fer ecocardiografia amb simulació de talls com un TAC, realitzar reconstruccions en 3 dimensions de les estructures genitals com l’úter i diagnosticar malformacions uterines, realitzar estudis de fertilitat i de sol pelvià i realitzar ecografia obstètrica en 3 dimensions amb moviment i en 4 dimensions.

Equip de radiologia amb sistema de radiografia digital Aceso
El nou equip de radiologia substitueix l’anterior que es trobava instal·lat a l‘àrea d’urgències.
El canvi de tecnologia permet obtenir imatges de millor qualitat on la diferència entre estructures és més òptima. L’alt grau d’automatització amb què compta, juntament amb la disponibilitat d’imatges de forma immediata, agilitzen la realització de les radiografies sense haver d’esperar massa temps entre una i altra. Els detectors digitals amb què compta, fan que es puguin obtenir radiografies amb molta menys dosi de radiació comportant un benefici important pel pacient.

Tags: donació, hospital de palamós, palamós, radiologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Activitats turístiques basades en el benestar, la creativitat i les emocions per “Tornar a viure” a Roses aquest estiu
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni tindrà les platges obertes per la revetlla de Sant Joan però tallarà l’accés a bona part de les cales

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes