Nova convocatòria d’ajuts per a empreses a Palafrugell

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell obre dues noves línies d’ajuts per a activitats econòmiques afectades per la tercera onada de la pandèmia de la Covid-19.

El període per presentar les sol·licituds estarà obert fins el 21 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.
Es tracta de dues línies diferents: la primera destinada a restaurants, bars, comerços, gimnasos i activitats docents, de lleure infantil i juvenil o d’intervenció socioeducativa que hagin patit restriccions d’obertura, inclosos en la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya. I la segona línia està destinada a la resta d’activitats econòmiques que no hagin patit restriccions d’obertura però hagin tingut pèrdues dins el primer trimestre de l’any 2021.
Tota la informació a www.ipep.cat.

Tags: activitats econòmiques, ajudes, Ajuntament de Palafrugell, comerç, coronavirus, dinamització, economia, empreses, IPEP Palafrugell, palafugell, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Primera donació de sang a Ullà, aquest dimecres
Notícia següent
Durant aquesta setmana es fan les feines de manteniment i millora de la planimetria de diverses zones d’aparcament de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes