Nova convocatòria de beques per a estudis superiors pels joves de Begur i Esclanyà

Begur.- El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca aquest 2021 una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2021-2022.
Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 13 al 24 de setembre a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enllaç.
La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 7 d’octubre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 29 del mateix mes.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, convocatòria, educacio, ensenyament, estudiants, grau superior, joventut, joves, serveis, societat, subvencions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Begur Indià: música i cultura fins el 5 de setembre amb el fet indià com a eix vertebrador
Notícia següent
Salut declara 12 crítics menys (324) i 50 hospitalitzats menys (936), amb 37 morts més i 805 nous contagis

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes