Nova edició del programa “Singulars” a Palafrugell

Palafrugell.- El dimecres 3 de gener a les 10 del matí l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) organitza un sessió informativa sobre la nova edició del programa “Singulars”.

La trobada servirà per explicar el funcionament d’aquesta formació teòrica i pràctica, dirigida a joves de 16 a 29 anys en cerca de feina.
A través del programa “Singulars”, persones joves de la comarca podran participar en un projecte per afavorir la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu. Palafrugell serà un dels municipis clau pel seu desenvolupament i esdevindrà un punt d’actuació que acollirà un grup de formació professionalitzadora amb 15 joves d’entre 16 i 29 anys, amb o sense el graduat en ESO.
Les persones interessades en el programa “Singulars” es poden inscriure a la sessió informativa a través del telèfon 681 03 17 53.

Programa “Singulars”
El programa “Singulars” té una durada aproximada de 12 mesos, de desembre a desembre, i consta de diferents fases: un itinerari individual per a cada participant per treballar competències i orientació professional, formació concreta en un àmbit professional (240h) i amb possibilitats de formació pràctica en empreses i visites de coneixement de l’entorn productiu.
D’aquesta manera, el/la jove podrà incidir en el seu futur professional i un cop acabat el programa incorporar-se al mercat laboral o retornar al sistema educatiu amb un projecte de futur més definit.
El programa “Singulars” és un projecte subvencionat promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Està gestionat i coordinat pel Consell comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’IPEP-SOMI i altres administracions locals de la comarca.

Tags: Consell Comarcal, educacio, empreses, formació, inserció laboral, IPEP Palafrugell, ocupació, Palafrugell, treball
Notícia anterior
El Teatre La Gorga encetarà el 2024 amb una àmplia varietat d’espectacles en la programació del primer trimestre de l’any
Notícia següent
Castell-Platja d’Aro, un dels tres municipis de més de 2.000 habitants que més pugen de població

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes