• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Nova normativa de vehicles de mobilitat personal a la Bisbal

25 de Febrer de 2021

La Bisbal d’Empordà.- Per vehicle de mobilitat personal (VMP) s’entén el vehicle d’una o més rodes dotat d’una única plaça i propulsat exclusivament per motors elèctrics que poden proporcionar al vehicle una velocitat màxima per disseny compresa entre 6 i 25 km/h.

L’Ordenança municipal de circulació aprovada el novembre passat en regula l’ús i, d’entrada, l’edat permesa per circular amb un VMP és de 16 anys. Les persones menors de 16 anys només poden fer ús de vehicles de mobilitat quan siguin adequats a la seva edat, alçada i pes, i sigui fora de les zones de circulació, en espais tancats al trànsit,  acompanyats i sota la responsabilitat dels seus pares o mares o tutors/es.
En cap cas els VMP no poden superar els 25 km/h i han de circular respectant la preferència de les persones vianants. Cal tenir present que els conductors podran ser sotmesos a la prova d’alcoholèmia i de drogues i que no es pot circular amb auriculars o fent ús del telèfon mòbil. A més, les persones usuàries de VMP han de portar casc i cal que els vehicles disposin de timbre, alhora que no poden tenir seient. En el cas que el vehicle no disposi d’enllumenat operatiu, la persona usuària ha de portar roba o elements reflectants que permetin la seva visibilitat a la resta de conductors.

Arxivat com a: Baix Empordà, Serveis, Societat Etiquetat com a: circulació, La Bisbal d'Empordà, mobilitat, ordenança, patinets, serveis, societat, vehicles

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

"Papada a baixa temperatura amb pèsols a la brasa "Papada a baixa temperatura amb pèsols a la brasa i suc de rostit", la recepta de @tomasbrull (xef de @lacalataverna de #palamos) que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #gastronomia #receptes #cuina #cuinacatalana #cuinatradicional #palamos #baixemporda #costabrava #empordà #menjardecollons
Imatge antiga de l'església de @santacristina_aj, Imatge antiga de l'església de @santacristina_aj, quan el cementiri de la població estava adherit als murs est i sud del temple, una de les fotografies que il·lustren l'article "Revolucions cristinenques" de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #tempsderevoltes #santacristinadaro #valldaro #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #costabrava #premsacomarcal #fotosantigues #imatgesantigues #queboniceslempordà
Magnífiques vistes de l'Alt Empordà des del Puig Magnífiques vistes de l'Alt Empordà des del Puig Segalar, a mig camí entre #albons, #garrigoles i #viladamat. Fotografia de @gem_pinet #altempordà #baixemporda #puigsegalar #mirador #vistes #paisatge #paisatgesdecataluya #estepablanca #natura #costaempordanesa #costabrava #primavera #queboniceslempordà
"Els peixos de baix cost a la cuina actual. Donar "Els peixos de baix cost a la cuina actual. Donar valor als productes del mar, objectiu de l'Espai del Peix" és l'article del @museudelapesca de l'@ajuntamentdepalamos que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #gastronomia #empordagastronomic #cuinadelpeix #cuinamarinera #peix #pesca #pescadors #espaidelpeix #museudelapesca #palamos #baixemporda #costabrava #empordà #premsacomarcal #cuinadaprofitament #cuinaderesistencia
L'antiga rajoleria del Brugà de #palafrugell, una L'antiga rajoleria del Brugà de #palafrugell, una de les imatges que il·lustren l'article "Can Frigolet del Brugà" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, , "Temps de revoltes", ja a la venda #tempsderevoltes #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #rajoleria #costabrava #premsacomarcal #raconsemporda #raconscomarquesgironines #raconscostabrava
Primavera al #baixemporda: vista de la Barraca del Primavera al #baixemporda: vista de la Barraca dels pastors, l'@ermitadesantacaterina i el Castell del Montgrí des del Coll de les Sorres #massisdelmontgri #torroellademontgri #valldesantacaterina #parcnaturaldelmontgrí #natura #paisatge #patrimoninatural #patrimonicultural #pedraseca #espaismedievalsemporda #primavera #baixemporda #costabrava #queboniceslempordà #raconsemporda #raconscomarquesgironines #paisatgesdecataluya
Fattoush, Sopa d'All, Arròs al forn, Hachis Parme Fattoush, Sopa d'All, Arròs al forn, Hachis Parmentier... @fabregajaume ens porta les millores receptes de "Cuina d'aprofitament" a l'article "La cuina d'allò que sobra", que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, ja a la venda #empordagastronomic #cuinaderesistencia #cuinadaprofitament #cuinatradicional #cuinacatalana #cuinafrancesa #cuinaoriental #gastronomia #menjardecollons #premsacomarcal
Gravat d'A. Jacob publicat a Le Monde Illustré el Gravat d'A. Jacob publicat a Le Monde Illustré el 30 d’octubre de 1869, una de les imatges que il·lustren l'article "El foc de la Bisbal" de Montse Sais i Sabater (Membre de la Comissió del 6 d'octubre de 1869), que trobareu al número 72 de la , "Temps de revoltes", ja a la venda #labisbaldempordà #focdelabisbal #seglexix #1869 #historia #tempsderevoltes #baixemporda
Magnífic menú del dia avui al Restaurant @larcad Magnífic menú del dia avui al Restaurant @larcadapalamos, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. Per molts anys! #palamos #gastronomia #cuinaiterritori #cuinatradicional #cuinamarinera #baixemporda #costabrava #empordagastronomic #cigronsambbacallà #suquetderap #pastadefull #menjardecollons #foodporn #premsacomarcal
El col·legi dels Germans de la Doctrina Cristina El col·legi dels Germans de la Doctrina Cristina va ser cremat durant la Setmana Tràgica a #palamos l'any 1909. Fotografia d'Angel Toldrà Viazo (Col. M. Cervera Roura, SAMP) que il·lustra l'article "La Setmana Tràgica a Palamós: una cronologia dels fets" de @gabrielmartinroig, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #historia #setmanatràgica #1909 #baixemporda #tempsderevoltes #cultura #historia #patrimoni #imatgesantigues #edificisemblemàtics #premsacomarcal
"Quan comprem filets de pit de pollastre ja estem "Quan comprem filets de pit de pollastre ja estem desaprofitant la seva carcanada per fer una sopa". Entrevistem l'activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (@abrahamsimon7932), protagonista també de la portada del número 18 d'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #empordagastronomic #cuinatradicional #cuinadaprofitament #cuinaderesistencia #gastronomia #malbaratamentalimentari #cuina #cuinacatalana #cuinacat #cuinadetemporada #menjardecollons #premsacomarcal #empordà #costabrava
#pedresvenerables a #castelldaro de @platjaroturis #pedresvenerables a #castelldaro de @platjaroturisme #creudeterme #patrimoni #patrimonicultural #platjadaro #baixemporda #costabrava #historia #cultura #costaempordanesa #costabrava #queboniceslempordà
Racons màgics del #baixemporda: La Font d'en Masc Racons màgics del #baixemporda: La Font d'en Mascort a @visitpalafrugell ha recuperat bona part del seu antic esplendor gràcies a les feines de recuperació i neteja iniciades per l'@agrupacioexcursiopalafrugell. Molt bona feina! #palafrugell #patrimoni #patrimoninatural #patrimonicultural #fonts #aigua #recuperacio #historia #empordà #empordanet #costaempordanesa #costabrava #queboniceslempordà #paisatgesdecataluya
Ja són a impremta els nous números de @rbaixempo Ja són a impremta els nous números de @rbaixemporda i Empordà Gastronòmic, "Temps de revoltes" i "Cuina d'aprofitament". A partir de la setmana que ve els trobareu a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda #premsacomarcal #tempsderevoltes #historia #cultura #patrimoni #cuinadaprofitament #gastronomia #cuinatradicional #receptes #costaempordanesa #empordagastronomic #empordà #costabrava
El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia # El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia #cuina #hostaleria #hostaleriasegura #volemtreballar #volemobrir #premsacomarcal
Camí de l'ermita de Santa Maria de Fenals des del Camí de l'ermita de Santa Maria de Fenals des del Mas Ros a @platjaroturisme #camins #patrimoni #patrimonicultural #Gavarres #baixemporda #artromanic #artmedieval #espaismedievalsemporda #raconscomarquesgironines #paisatgesdecataluya #paisatge #hivern #passejades #baixemporda #costabrava #costaempordanesa #castellplatjadaro #queboniceslempordà
Magnífica sortida #TastDePaisatge aquest matí a Magnífica sortida #TastDePaisatge aquest matí a @visitpals amb la xef @iolandabustos, amb un sensacional vermut amb aperitius silvestres per acabar. Una experiència molt recomanable! #iolandabustos #tastdepaisatge #flors #floracatalana #herbesaromatiques #cuinarambflors #gastronomia #cuina #aperitiussilvestres #menjardecollons #natura #sortidesguiades #pals #platjadepals #baixemporda #costabrava #empordanet
Fideuà negra a la brasa amb canana i pop, un dels Fideuà negra a la brasa amb canana i pop, un dels plats brutals de "Lo ranxo del migdia" de @lacalataverna de #palamos #gastronomia #cuinamarinera #cuinamarimuntanya #menjardecollons #menjarbé #fideua #fideus #baixemporda #costaempordanesa #costabrava #incostabrava
Racons màgics del #baixemporda: Mirador de la Cre Racons màgics del #baixemporda: Mirador de la Creu del Castellar a @calongesantantoni #calongeisantantoni #calonge #mirador #paisatge #febrer #costaempordanesa #costabrava #patrimoni #patrimonicultural #patrimoninatural #raconscomarquesgironines #raconsemporda #vistes #paisatgesdecataluya #queboniceslempordà #incostabrava
Primera collita de la temporada #esparrecs #esparr Primera collita de la temporada #esparrecs #esparrecsdemarge #natura #delboscalplat #gastronomia #cuina #palamos #capgros #baixemporda #costabrava #empordanet #menjardecollons

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa