Nova tanca perimetral al voltant de pista del pavelló de patinatge de Palafrugell

Palafrugell.- Abans de l’inici de la propera temporada esportiva d’hoquei, el pavelló de patinatge de Palafrugell ja disposarà d’una nova tanca al voltant de la pista.

Amb el pas dels anys el deteriorament i l’ús continuat a nivell competitiu havia provocat que la substitució de la tanca fos una necessitat. L’objectiu de l’actuació és que es compti ara amb una tanca de les mateixes característiques de l’actual però que confereixi una major resistència als cops i a les necessitats dels partits oficials. La nova tanca serà homologada tal i com marca la Federació Catalana de Patinatge per adaptar-se a la normativa vigent.
Aquesta actuació tindrà un cost de 45.000 euros aproximadament i comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. L’adjudicació s’ha fet a una empresa fabricant i experta en equipaments esportius que ja ha estat responsable d’instal·lacions de similars característiques.
El Club Hoquei Palafrugell, que actualment milita a l’Ok Lliga plata, disputa tots els seus partits oficials al pavelló de patinatge del municipi i iniciarà la temporada el proper mes d’octubre.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, equipaments, esports, hoquei, Palafrugell, Patinatge, pavelló, seguretat, societat
Notícia anterior
L’obertura de la casa natal de Dalí de Figueres s’endarrereix fins passat l’estiu
Notícia següent
L’Associació d’Empresaris de Platja d’Aro (ADEM) signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Jordi Comas

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes