Noves baranes per facilitar l’accés a l’aigua a les platges de Llafranc i Tamariu

Palafrugell

Les platges de Llafranc i Tamariu tindran aquest estiu una barana per facilitar l’accés a l’aigua.

Aquesta és una de les novetats a les platges per aquesta temporada, on s’instal·len unes baranes d’acer inoxidable a la vora del mar a la platja de Llafranc i a la de Tamariu. La barana es complementa amb la línia de vida per tal de facilitar l’accés al bany de les persones amb problemes de mobilitat.
Per a l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, “aquesta és una demanda ciutadana i calia executar-ho aquest estiu no només per seguretat, sinó per fer més accessible a tothom les platges del nostre litoral”.
D’altra banda, durant el mes de maig l’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat i posat a punt els serveis per la temporada d’estiu a les platges de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.
S’han instal·lant diferents elements com ara papereres, indicadors, passeres, lavabos, casetes pels llocs de socors i línies de vida.
Aquests serveis estan operatius des de principis de juny, coincidint amb el començament del servei de socorrisme a les platges, que s’ha iniciat durant els dos primers caps de setmana del mes, i que a partir del 15 de juny es prestarà durant tots els dies de la setmana, de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda. Pel que fa a les baranes, la de Tamariu s’instal·larà a principis del mes de juliol.

Tags: accessibilitat, Ajuntament de Palafrugell, Llafranc, platges, serveis, societat, Tamariu, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palamós obre una nova convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació de façanes, supressió de barreres i desmuntatge d’estructures
Notícia següent
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni comença les obres per crear una placeta a la confluència dels carrers Hospital i Anselm Clavé

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes