Novetat editorial: “20 puertas hacia el más allá” de Jorge Ríos

Palamós.- Publicat per Ediciones Vernacci, el primer llibre de l’escriptor i investigador palamosí Jorge Ríos es titula “20 puertas hacia el más allá” i és una guia de llocs encantats o marcats pel misteri, sobretot de les comarques gironines.

Al llarg de les seves pàgines coneixerem la història i el misteri que habiten dins d’algunes edificacions aixecades al litoral català i la resta de la península, que molts de nosaltres hem vist o visitat alguna vegada, però de les quals desconeixem la seva història més misteriosa. Algunes molt conegudes, altres no tant, però que continuen aquí per a qui vulgui conèixer-les i visitar-les.
El Baix Empordà té un protagonisme especial en el llibre, amb l’Hotel de les Ànimes, la casa Bender i la casa de Jack de Sant Feliu de Guíxols, l’antic monestir benedictí de Santa Maria del Collet a Sant Antoni de Calonge o la casa de Suárez a Begur, però Ríos també s’aproxima a les ruïnes d’Empúries, al monestir de Sant Pere de Rodes, al Castell de Sant Ferran de Figueres o diversos cementiris, entre moltes altres localitzacions misterioses.
A “20 puertas hacia el más allá” cada capítol és una clau que ens convida a conèixer aquells llocs en què no tothom s’atreviria a entrar.
A la venda a partir del mes de novembre, el llibre ja es pot reservar escrivint a la direcció vernaccicomercial@gmail.com.

L’autor: Jorge Ríos
Després de gravar la seva primera psicofonia amb només 12 anys, Jorge Ríos s’ha passat gran part de la seva vida buscant respostes als misteris que s’amaguen després de l’última frontera, tasca que l’ha portat a ser actualment delegat a Girona del SEIP (Societat espanyola d’Investigacions Parapsicológicas) i representant a Catalunya de TCI Espanya (Societat Nacional de Parapsicologia).
Investigador, escriptor, articulista i director dels programes radiofònics “Informe Enigma” de Ràdio Platja d’Aro i Enigma a la ONDA d’Onda Cero Menorca, també col·labora amb Revista del Baix Empordà i en diversos espais televisius i radiofònics d’àmbit regional i nacional.

Tags: Baix Empordà, cultura, llocs encantats, misteri, novetat editorial
Notícia anterior
Quermany Gastronòmic es vol posicionar com a marca gastronòmica de qualitat a l’entorn de Pals
Notícia següent
Presentació declaracions trimestre

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes