Novetat editorial: “Tot passa dues vegades”, de Pilar Francès

Baix Empordà.- Brau Edicions acaba de publicar la novel·la Tot passa dues vegades, de Pilar Francès, guardonada amb el V Premi Empordà de Novel·la (2021).

L’agost de 1975 el pare de l’escriptora Clara Ventura desapareix. Un regolf se l’endú a la platja de La Fosca. Aquell fet canvia, inexorablement, la vida de la seva família. De cop i volta, fugen a Barcelona, per oblidar. La mare i els avis paterns mai no ho aconseguiran. La Clara, tampoc. Per sempre més li quedarà dins seu el rau-rau del dubte. “Per què li va passar allò al pare, si coneixia amb els ulls tancats tots i cadascun dels racons d’aquell indret?”.
A la ciutat de Girona, una galerista, Margot Sunyer, ha llegit els seus llibres amb interès, sobretot el darrer. Farà mans i mànigues per trobar-la i, durant un dinar, li farà una proposta: que escrigui les memòries de la seva família, la dels reputats ebenistes de Casa Sunyer i, a través d’uns quaderns, mil secrets sortiran a la llum.
El passat es farà ben present, el passat tornarà a canviar les seves vides, fins el punt que res ja no serà el mateix.

L’autora
Pilar Francès va néixer a Sant Feliu de Guíxols el 1966. Llegir i escriure han estat sempre dues de les seves grans passions. Ha guanyat vuit premis literaris amb contes i petits relats.
És autora de Quan calmin els mals vents, tornaré, una novel·la testimonial, biografia del seu avi patern, un mariner republicà exiliat a França. Arran d’aquesta publicació s’ha dedicat a temes de memòria històrica, publicant alguns articles i contes inèdits a Revista del Baix Empordà, entre altres publicacions. Tot passa dues vegades és la seva primera novel·la de ficció.

Tags: cultura, literatura, llibres, novel·la, novetat editorial, Pilar Francès, Premi Empordà, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Ruta megalítica a Fitor del Consorci de les Gavarres
Notícia següent
Comença simultàniament la vacunació contra la grip i la quarta dosi de la Covid-19 als majors de 60 anys

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes