Obert el període d’inscripció a les ofertes de la Jornada d’Oportunitats Laborals a Palafrugell

Palafrugell.- L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) organitza un any més la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell. La trobada és dividirà en dos dies: el dijous 16 de març per les xerrades i el divendres 17 de març per les entrevistes de feina, que tindran lloc al Museu del Suro i la seu de lPEP respectivament.

En aquesta edició, la 7a, hi participaran un total de 49 empreses amb 109 ofertes laborals, que suposen 248 vacants.
Els interessats tenen temps d’inscriure’s a les ofertes fins el dilluns 6 de març. Un cop s’arribi al màxim d’entrevistes establert per cada oferta, ja no s’hi podran apuntar més persones. Les inscripcions es poden fer a través del formulari disponible al web www.ipep.cat, indicant nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i el número de referència de les ofertes que li interessin, fins a un màxim de 10, i adjuntant el currículum actualitzat. Pocs dies abans de la jornada, els participants rebran un correu electrònic amb l’horari per les entrevistes a les quals ha estat preseleccionat. El dia de la Jornada d’Oportunitats Laborals cal portar impreses tantes còpies del currículum actualitzat com entrevistes tingui concertades.
Enguany, les ofertes disponibles són variades i inclouen àmbits com l’hostaleria, comerç, atenció al client, manteniment, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com carnisser, operari, ajudant de cuina, cambrer, socorrista, vigilant de zona blava, conserge, administració, agent cívic, etc.
El principal objectiu de la Jornada d’Oportunitats Laborals és posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Durant la jornada, els inscrits tenen l’oportunitat de fer una breu entrevista, amb les empreses que ofereixen les vacants a les que s’han apuntat.
En l’edició de l’any passat, es van realitzar 455 entrevistes de feina, amb la participació de 113 persones en recerca de feina i un total de 49 empreses amb 111 ofertes laborals, que suposaven 210 vacants.
Per segon any consecutiu, previ a la jornada d’entrevistes, es farà una jornada de xerrades destinades a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores.

Tags: cerca de feina, comerç, empreses, inscripcions, inserció laboral, IPEP Palafrugell, jornades, ocupació, promoció econòmica, serveis, societat, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Grup de Dones de la Bisbal reivindica el paper de la dona a la ciència amb motiu del 8M
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni organitza la Setmana de la Dona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes