Palafrugell aprova la resolució del contracte d’escombraries amb Urbaser

Palafrugell.- El Ple de l’Ajuntament de Palafrugell va aprovar inicialment, en una sessió extraordinària feta ahir, la resolució del contracte d’escombraries amb l’empresa Urbaser SA.

La decisió va comptar amb els vots a favor de l’equip de Govern (PSC i SGdP) i ERC, els vots en contra de Palafrugell en Comú Podem i VOX, i l’abstenció de Junts per Palafrugell.
La decisió es pren davant l’evidència que el contracte signat l’any 2015 no respon a les necessitats actuals del municipi i per la impossibilitat de modificar el contracte de recollida de residus i neteja viària.
Segons l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, “la resolució contractual és el primer pas per tornar a licitar un nou contracte d’escombraries. A més a més, el que hem aprovat ens permetrà millorar substancialment el servei en els propers mesos, ja que hem inclòs un increment en neteja, recollida i freqüències”. Fernández afegeix, ”la resolució era l’única solució possible atès que el contracte existent ja no permetia més modificacions“. I conclou “d’aquesta manera, fem front a una de les necessitats més importants que té actualment el nostre municipi”.
Tot i la finalització de l’actual contracte, Urbaser SA seguirà prestant el servei fins que s’adjudiqui un nou contracte. En aquest període transitori s’afegiran a les actuals prestacions, algunes modificacions per millorar el servei de neteja viària i recollida de residus, per un valor anual de 295.659,34 euros.
L’acord també inclou la realització d’una auditoria per part d’una empresa externa que farà la validació final de les inversions del servei de recollida de residus i neteja viària.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, contracte, licitació, medi ambient, neteja viària, Palafrugell, ple, resolució, servei de recollida d'escombraries, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un ciutadà belga inicia una marxa a peu, d’uns 1.200 quilòmetres, amb destí Palamós i amb objectius solidaris
Notícia següent
Recta final del Carnestoltes de la Bisbal d’Empordà amb un dissabte carregat de propostes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes