Palafrugell estrena el Palafrugell Plus Cultural Pass

Palafrugell

En ocasió del Dia Internacional i de la Nit dels Museus, el 18 de maig entra en funcionament el Palafrugell Plus Cultural Pass: una targeta gratuïta que permetrà visitar els 6 principals espais culturals del municipi a preu reduït.

La targeta es pot obtenir a les oficines de turisme del municipi, al TMP, a la Biblioteca de Palafrugell i a la majoria d’empreses d’allotjament turístic del municipi.
Amb aquesta targeta, s’aplicarà la tarifa reduïda (meitat de preu en la majoria dels casos) al cost de l’entrada per a la visita dels següents espais culturals: Museu del Suro de Catalunya,  Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas – Museu Can Mario, Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario, Torre de Guaita de Sant Sebastià, Jardins de Cap Roig (aquesta reducció s’aplicarà tot l’any excepte els mesos de juny a setembre).
La promoció és vàlida per a dues persones adultes. Els menors de 12 anys tindran entrada gratuïta i es pot fer servir tantes vegades com es vulguis fins a finals del 2025.
L’objectiu és augmentar el trànsit de visitants en aquests espais culturals, i que el preu d’entrada no sigui un fre per fer-ho.

En ocasió del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus, ambdós el 18 de maig, s’oferiran les següents activitats:
Portes obertes al Museu del Suro de Catalunya, dissabte de 10 a 14 i de 17 a 00 hores i diumenge de 10 a 14 hores.
Portes obertes a la Fundació Josep Pla, dissabte de 10.30 a 14 i de 16 a 22.30 hores.
Portes obertes a la Fundació Vila Casas – Museu Can Mario, dissabte 18 de maig d’11 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores.
Portes obertes al Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario, dissabte i diumenge d’11 a 13 hores.
Portes obertes a la Torre de Guaita de Sant Sebastià, dissabte de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.
A més, dissabte 18 de maig “La joia del Museu”, al Museu del Suro de Catalunya. “La joia del museu” té l’objectiu cada any de treure a la llum peces importants dels fons i valorar la tasca dels museus en la conservació del patrimoni. Enguany s’exposaran vaixells, vots i peces antigues de mar de la col·lecció del Museu.
A la Fundació Vila Casas, a les 12 hores visita guiada a la col·lecció d’escultura i Activitat familiar “Sculptural Challenge”. Aquestes dues activitats son de pagament i cal inscripció prèvia.
Nit dels Museus:
20.30 hores: Visita guiada a l’exposició “La passió per escriure. Josep Pla (1897-1981)” (Fundació Josep Pla) Activitat gratuïta. Reserves a fundaciojoseppla.cat/agenda.
22 hores: Concert “Robert Johnson, l’ombra més llarga”, a càrrec de Lluís Figueras & The Demons (Museu del Suro). Entrada lliure, per a tots els públics.
Diumenge 19 de maig a les 12 hores: Taller “Dia Internacional dels Museus”. Taller familiar de manipulació del suro al Museu del Suro de Catalunya, amb el lema “Museus per l’educació i la investigació”. Activitat gratuïta de 6 a 12 anys. Cal reserva prèvia trucant al 972307825 o per Whatsapp al 618 49 56 40.

Tags: activitats culturals, art contemporani, cultura patrimoni, dia internacional, equipaments, museus, Palafrugell, portes obertes, societat, tallers, targetes
Notícia anterior
El Palamós Terra de Mar oferirà als visitants de navegar en una de les embarcacions que competiran a la Copa Amèrica mitjançant realitat virtual
Notícia següent
Les exportacions gironines creixen un 87% en l’última dècada

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes