Palafrugell intensifica les tasques de desbrossament i neteja de tots els espais públics i zones verdes

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell ha intensificat les tasques de desbrossament i neteja dels espais públics, així com de les zones verdes de tot el municipi, incloent els nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Llofriu.

L’objectiu és tenir condicionats tots els espais comuns de la via pública el més aviat possible, coincidint amb la desescalada del confinament que ha provocat la crisi del Covid-19 i tenint en compte que el personal de la brigada que es dedica a realitzar aquestes tasques també ha seguit les normes de seguretat durant el confinament.
Segons ha comentat el regidor de Serveis Municipals i Brigada, Pau Lladó, “aquestes actuacions s’estan accelerant amb l’objectiu de tenir els espais públics en les millors condicions un cop hem entrat a la fase 0 del desconfinament”. Així mateix ha expressat, que “quan la gent pugui començar a utilitzar els espais comuns i públics com els parcs i zones verdes, aquestes es trobaran en perfectes condicions no només de neteja sinó també de seguretat per a les persones”. D’altra banda, també destaca que “realitzarem aquestes feines mantenint la seguretat de tots els treballadors de la brigada”.
D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell també ha treballat per reorganitzar el servei de neteja de la via pública per atendre les prioritats de desinfecció d’aquells espais de la via pública que són més sensibles a possibles contagis amb l’objectiu de combatre la transmissió del coronavirus. Aquestes accions ja fa dies que es porten a terme i es realitzen de forma preferent en les zones properes als centres hospitalaris així com en els carrers de més pas de vianants.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, Calella, desbrossar, espais verds, Llafranc, neteja, Palafrugell, serveis, societat, Tamariu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Coberta la donació de sang de demà a Santa Cristina
Notícia següent
El rebost d’en Llenas

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes