Palafrugell projecta un nou aparcament al centre del municipi amb capacitat per a 16 turismes i 8 motos

Palafrugell.- Palafrugell comptarà amb un nou aparcament molt proper a la zona del centre de la vila que té com objectiu seguir oferint places públiques d’estacionament al voltant de l’espai més comercial de la vila.

Així, la construcció del nou aparcament que s’està projectant es troba situa al carrer de Marçal de la Trinxeria.
Els vehicles que hi estacionin hauran d’accedir-hi des del carrer Marçal de la Trinxeria, però peatonalment es podrà arribar-hi des del carrer de Torres i Jonama, fet que el fa més proper l’accés a la zona centre del municipi.
Aquesta actuació consisteix en la construcció d’un nou aparcament destinat a 16 turisme i 8 motos. També es comptarà amb dues places reservades per a vehicles elèctrics i una plaça per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.
La intervenció urbanística permetrà disposar d’una zona d’aparcament molt propera a la zona comercial del municipi, fet que amplia l’oferta d’estacionament al nucli de la vila.
El termini d’execució és de 2 mesos i s’ha adjudicat per un import de més de 117 mil euros, dels quals es compta amb la participació d’una ajuda europea a través dels fons Next Generation, amb un total de 76.800 euros.
Aquesta actuació està cofinançada per les “Ayudas para el fortalecimiento de la actividad comercial en zonas turísticas”, convocatoria del año 2022, del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo. Ajudes finançades amb recursos provinents del PRTR, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en el desenvolupament de les  actuacions necessàries per a la consecució dels objectius definits en el Component 14 del Pla de Recuperació, denominat “Plan de modernización y competitividad del sector turístico”, en l’inversió 4a, “Actuaciones especiales en el ámbito de la competitividad. Fortalecimiento de la actividad comercial en zonas de gran afluencia turística”.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, aparcament, fons europeus, govern espanyol, mobilitat, obres, Palafrugell, serveis, societat
Notícia anterior
Fil a l’agulla per aprovar el Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal
Notícia següent
El centre de tortugues de l’Albera construeix una bassa artificial per amfibis i libèl·lules davant la falta d’aigua

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes