Palafrugell se suma un any més a la commemoració del 28J, Dia Internacional per l’alliberament LGBTI+

Palafrugell

Palafrugell se suma un any més a la commemoració del 28J, Dia Internacional per l’alliberament LGBTI+ o Dia Internacional de l’Orgull, amb un seguit d’accions destinades a la conscienciació de tota la ciutadania en referència a les temàtiques vinculades a les persones LGTBI+.

El 28 de juny és el dia de referència per a la reivindicació dels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals, i commemora els fets ocorreguts el 1969 a Nova York arran d’una batuda de la policia al bar d’Stonewall Inn i que va marcar l’inici del que avui coneixem com a Dia de l’Orgull.

Accions de visibilitat institucional
Pel que fa referència a les accions que es fan a nivell institucional, cal destacar que l’emblemàtica Torre de Can Mario tornarà  lluir amb els colors de la bandera irisada, tal i com s’ha fet els darrers anys.
Al mateix temps, durant aquest divendres dia 28 de juny, tots els perfils de les diferents xarxes socials que té l’Ajuntament de Palafrugell, canviaran el seu logotip per substituir-lo amb els colors de la bandera irisada.
També es farà la lectura de la Declaració Institucional de la Generalitat de Catalunya al Ple municipal i finalment cal esmentar una obra de teatre que es va fer fa uns dies en el marc d’aquesta data, 28 de juny.
I finalment, la bandera de l’Arc de Sant Martí onejarà tota aquesta setmana a la balconada de la façana de l’edifici consistorial de Can Bech i a d’altres edificis municipals.

Accions formatives
Aquest mes de juny s’han iniciat formacions a tot el personal de l’Ajuntament en matèria de sensibilització i el Deure d’Intervenció de l’Administració Pública en cas de LGTBIfòbia, i ja s’ha format a més de 100 persones de la plantilla, refermant el compromís com Administració Pública de garantir els drets de les persones LGTBI+ i eradicar la LGTBIfòbia.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, commemoració, dia internacional, igualtat de gènere, LGTBI, Palafrugell, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Festival Ítaca fa parada a la Pera amb un concert de Clara Peya
Notícia següent
L’Ajuntament de Torroella rep en donació el fons documental de la família Quintana

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes