Palafrugell s’uneix al Dia internacional contra el maltractament a la gent gran

Palafrugell

El proper dissabte 15 de juny es commemora el Dia internacional contra el maltractament de la gent gran i Palafrugell es suma a la seva celebració per segon any consecutiu. L’objectiu d’aquesta jornada és promocionar els drets de les persones grans i sensibilitzar a la resta de població sobre la lluita contra el mal tracte a aquest col·lectiu.

Ja fa uns mesos que des de l’Ajuntament treballa conjuntament amb les entitats de gent gran del municipi, el Consell de la Gent Gran i l’Esplai la Caixa, per organitzar-ne les diferents activitats que es duran a terme durant tota la setmana.
El programa d’activitats s’iniciarà el dimarts 11 de juny a les 18:30 hores al Consell de la Gent Gran tindrà lloc la xerrada “Sexualitat i gent gran”, conduït pel tècnic de l’Espai Igualtat Jose Yépez i la tècnica en salut comunitària Noemí Adarnius de l’Ajuntament de Palafrugell.
El dijous 13 de juny a les 18:30 hores tindrà lloc una xerrada sobre Documents importants i últimes voluntats a l’Esplai la Caixa, aquesta vegada liderat per l’Alham Saha, tècnica en Dret de l’Ajuntament de Palafrugell i l’Eva Bracons, cap d’admissions del CAP de Palafrugell.
El dissabte 15 de juny, Dia internacional contra el maltractament de la gent gran, tindrà lloc l’acte central que començarà a les 11 hores amb una caminada curta pels carrers del nucli antic de Palafrugell, sota el lema: “Soc gran, no invisible” pels drets de les persones grans. La sortida es farà des del Consell de la Gent Gran i s’anirà fins a plaça Nova os es llegirà el manifest institucional, tot acompanyat per l’Escola de Música l’Energia. Es demana als assistents portin una samarreta blava.
A les 12 hores la Coral Mestre Sirés farà una actuació a l’Esplai la Caixa on finalitzarà la jornada amb un pica-pica per a les persones participants.

Tags: benestar social, conscienciació, dia internacional, gent gran, maltractament, Palafrugell, Salut, sensibilització, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Comença el període de preinscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2024-2025
Notícia següent
Comunicat conjunt dels Grups Municipals d’ERC i PSC de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes