Palamós organitza tallers presencials sobre treballs de recerca, adreçats als estudiants de primer i segon de batxillerat

Palamós.- El Punt Jove de Palamós i el Centre de Documentació de la Pesca i el Mar (Documare), depenent de la fundació palamosina Promediterrània, impulsen conjuntament l’organització de tallers presencials sobre treballs de recerca adreçats als estudiants de primer i segon de batxillerat del municipi.

Amb aquesta iniciativa es vol posar a disposició dels joves estudiants palamosins, eines, recursos, exemples i solucions amb l’objectiu de facilitar el procés de recerca, millorar la qualitat dels treballs i ajudar a optimitzar totes les etapes del procés de l’estudi.
La proposta es divideix en dos períodes. El primer serà a càrrec dels tècnics del Documare, que durant els mesos d’abril i maig, treballaran aspectes teòrics i conceptuals relacionats amb la planificació i disseny de la recerca, com ara l’establiment d’hipòtesis i la definició d’objectius. També es tractaran aspectes bàsics del treball, l’estructura i el relat, el context teòric, l’obtenció i anàlisi de dades o la concepció de la introducció i les conclusions.
Posteriorment, a partir del mes de setembre, els responsables del Punt Jove de Palamós realitzaran el segon període, ajudant els alumnes en aspectes formals de redacció i maquetació, així com en la preparació per a la defensa pública davant del tribunal, que inclourà l’exposició oral. També seran sessions dedicades a resoldre dubtes i qüestions pràctiques referents a l’elaboració de la memòria de recerca.
Les sessions s’estructuraran temàticament i es desenvoluparan de manera dinàmica i participativa, fomentant la interacció entre tots els assistents. A partir dels casos pràctics dels alumnes, els tècnics resoldran les qüestions que es plantegin per facilitar el progrés de manera eficaç.
Aquests tallers començaran a partir del pròxim dia 5 d’abril, són totalment gratuïts i la inscripció es pot fer online, a través de la pàgina web: documare.org. Les places dels tallers estan limitades a quinze persones per sessió.

Tags: ajuntament de Palamós, batxillerat, estudi, formació, investigació, joves, Museu de la Pesca, palamós, punt jove, serveis, societat, tallers, treball de recerca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Detingut un menor que circulava amb un cotxe robat a l’Escala i que es va accidentar després de saltar-se un control
Notícia següent
Comença la temporada de platja amb l’inici del servei de socorrisme a la Platja Gran de l’Estartit

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes