Pals acollirà aquest divendres la Trobada de gent gran dels jocs Emporion

Pals

450 persones usuàries del programa d’Activitat Física de Dipsalut de les comarques gironines prendran part aquest divendres en la trobada de gent gran que es portarà a terme a Pals. Emmarcada dins els Jocs Emporion 2024 al Baix Empordà, constarà de dos recorreguts de 4 i 6,5km.

Els Jocs Emporion compleixen enguany deu anys de recorregut, en una edició que tindrà lloc del 17 al 19 de maig en deu municipis del Baix Empordà (Begur, Calonge i Sant Antoni, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró). Durant tot aquest cap de setmana, més de 6.000 esportistes participaran en les activitats, obertes a tots els públics.
L’esdeveniment està impulsat per la Diputació de Girona, amb el suport de la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Dipsalut, la Fundació “la Caixa”, la coordinació tècnica del Consell Esportiu del Baix Empordà, dels consells esportius de les comarques gironines i la col·laboració dels ajuntaments on es duen a terme les activitats.
El propòsit dels Jocs Emporion és dinamitzar i promoure la cultura de l’esport entre els participants, tant a través de la vessant competitiva com simplement ludicoesportiva. Té una programació transversal i inclusiva amb competicions i trobades de futbol, bàsquet, korfbal, volei, gimnàstica rítmica i artística, handbol, judo, rugbi, natació, hoquei o patinatge. També inclou aquesta trobada esportiva per a gent gran, esport adaptat i l’activitat Barça Activa’t, dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual participa la Diputació de Girona.
En paral·lel, els Jocs Emporion, mitjançant les diferents ponències que s’hi duran a terme, és un punt de trobada entre tècnics d’esports de la demarcació de Girona. Les ponències incideixen en valors cabdals en l’esport com el respecte, el treball en equip, la companyonia, l’esforç o els comportaments cívics; uns valors que són el leitmotiv de la Gala Valors en Acció, que va tenir lloc el diumenge 5 de maig a l’Auditori de Girona.

Tags: activitat física, Ajuntament de Pals, dipsalut, gent gran, jocs, pals, Salut, societat, trobada
Notícia anterior
El Gastronomic Forum Barcelona 2024 té el 80% de l’espai expositiu reservat
Notícia següent
Mor ofegat un home de 23 anys mentre col·locava boies a la platja Sa Riera de Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes