Pals nega “tales abusives” a Rodors i afirma que els Agents Rurals valoren “positivament” la franja contra incendis

Pals (ACN).- Pals nega les “tales abusives” d’arbrat que l’entitat Salvem la Platja de Pals va denunciar a pinedes ubicades a la zona de Rodors.

En un comunicat, l’Ajuntament exposa que els treballs formen part de l’execució de franges perimetrals contra incendis a les zones del Mas Tomasí, Arenals de Mar i Puig sa Guilla i que compten amb un informe favorable dels Agents Rurals: “La franja perimetral feta compleix els metres d’amplada i l’informe valora positivament els treballs realitzats, considerant les característiques del lloc, l’estat de la vegetació, el pendent existent, el tipus de massa i la tipologia de sòl“. L’Ajuntament exposa que les tasques d’obertura no han acabat i que en faran seguiment fins que estiguin enllestides.
Al comunicat, l’Ajuntament recorda que és obligatori adoptar mesures per frenar l’avanç de les flames en cas d’incendi i evitar que un eventual foc arribi a urbanitzacions, a nuclis de població, a edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals. I exposen que la tala denunciada pels ecologistes forma part dels treballs per obrir franges de protecció.

Tags: agents rurals, Ajuntament de Pals, comunicat, denúncia, ecologistes, franges d'autoprotecció, medi ambient, Salvem platja de Pals, societat, tala d'arbres
Notícia anterior
El 90% de la carn de senglar que es caça a Catalunya s’exporta per falta de demanda interna
Notícia següent
“La màgia de les 7 meravelles de la innovació social” a Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes