Patis Oberts, una proposta per dinamitzar els espais escolars i públics de Castelló d’Empúries

Castelló d’Empúries.- Ja fa uns dies que al pati del Ruiz Amado va començar el projecte Patis Oberts.

Aquest projecte, que s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn, obre el pati de l’Escola Ruiz Amado de 17 a 21 hores del vespre, de dilluns a dissabte fins a finals del mes d’agost, per oferir espais oberts i segurs a infants i joves.
Patis Oberts compta amb una educadora, que dinamitza l’espai per afavorir la convivència dels i les participants, vetllar pel bon ús de les instal·lacions i optimitzar així els equipaments escolars, fora del curs acadèmic. L’educadora també té presència en altres espais del municipi, on infants i joves hi van a jugar, alhora que dinamitza activitats  ja existents, ja siguin organitzades o de joc lliure.
L’objectiu final del projecte, que neix de les demandes i necessitats dels usuaris/es, és oferir espais de joc de proximitat, dinamitzar aquests espais, afavorir la convivència per potenciar la interrelació d’infants i joves en un context segur i dirigit per una professional. D’aquesta manera, també es permet gaudir i fer ús dels espais públics per supervisar el compliment de les mesures de seguretat i higiene establertes des del Departament de Salut.

Tags: activitat de lleure, Ajuntament de Castelló d'Empúries, Alt Empordà, Castelló d'Empúries, dinamització, educacio, equipaments, escoles, obertura, patis, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Vilafant aprova l’adjudicació dels treballs per acabar la rehabilitació de la masia de Palol de Sabaldòria
Notícia següent
La Diputació de Girona impulsa un nou projecte PECT per enfortir el sector alimentari de la demarcació i fer-lo més sostenible

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes