Per potenciar la connectivitat entre els dos mercats de Figueres, FISERSA posarà un servei de bus gratuït els dijous entre el mercat de la fruita i el mercat de la roba

Figueres .- S’iniciarà el proper dijous 27 d’agost i funcionarà tots els dijous de mercat. Farà el recorregut entre la plaça de la Font Lluminosa i el recinte firal i unirà els dos mercats amb una freqüència de quinze minuts.

 Després de l’obertura del mercat de la roba a la nova ubicació temporal del recinte firal, l’Ajuntament de Figueres, a través de l’empresa pública FISERSA posarà en servei un bus gratuït que uneixi el centre de la ciutat amb el mercat de la roba. Aquest nou servei de bus unirà el mercat de la fruita i la verdura i el mercat de la roba amb servei de bus cada quinze minuts.
Aquest servei estarà disponible a partir del proper dijous 27 d’agost i es realitzarà durant el període en el que el mercat de la roba estigui al recinte firal. El servei de bus gratuït estarà disponible de les 8 del matí a les 13h del migdia.
Aquesta iniciativa pretén facilitar el desplaçament al recinte firal i alhora potenciar la sinèrgia entre els dos mercats de la ciutat.

 

Tags: Ajuntament de Figueres, Fisersa, mercat municipal, transport urbà
Notícia anterior
La covid obliga a suspendre definitivament la Mostra del Vi de Figueres perquè “és impossible” fer-la amb normalitat
Notícia següent
Nova oferta formativa al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes