Pere Aragonès entregarà els Diplomes al Mèrit Ciutadà 2022 de Palafrugell

Palafrugell.- El President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, entregarà el proper diumenge els Diplomes al Mèrit Ciutadà corresponents a l’any 2022.

Aquest any els guardonats són establiments hotelers històrics de Palafrugell, que van néixer amb el boom del turisme dels anys 60 i 70. L’acte de lliurament, que serà obert al públic, tindrà lloc al Teatre Municipal a les 11:30 hores.
L’objectiu de concedir el guardó honorífic del Diploma al Mèrit Ciutadà 2022 és distingir enguany a aquells establiments hotelers, en actiu, que al llarg de diverses generacions han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients i visitants, tot adaptant-se als canvis en les necessitats turístiques de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.
Els establiments que rebran el guardó aquest any 2022 són: Hotel Alga; Hotel Casamar; Hotel Garbí; Hotel La Muntanya; Hotel La Torre; Hotel Llafranch; Hotel Llevant; Hotel Mediterrani; Hotel Montecarlo; Hotel Port Bo; Hotel Sant Roc; Hotel Tamariu; Hotel Terramar; Hostal La Llagosta i l’Hostal Plaja.
Tots ells són establiments hotelers vinculats al sector turístic Palafrugellenc i que han estat regentats pels mateixos vincles familiars durant més de cinquanta anys d’història. En aquest sentit, destaquen per saber mantenir la tradició dels elements locals al llarg de tots aquests anys. Situats als nuclis de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell, al llarg de la seva història han mantingut un equilibri entre la tradició nostrada palafrugellenca i la modernitat de l’adaptació a les noves propostes turístiques del segle XXI.
Els establiments que es proposen per a rebre el guardó d’aquest any 2022 va néixer amb el boom del turisme dels anys 60 i 70 del segle passat, i la gran majoria van obrir les seves portes al voltant d’aquest creixement turístic. Tot i això, hi ha establiments que daten de mitjans dels anys 30, com poden ser el Terramar i Llevant.
D’altra banda, aquest reconeixement també arriba després d’uns anys molt complicats a nivell de la situació econòmica. Tots ells han passat mesos d’extrema dificultat durant la pandèmia provocada per la Covid-19 i també ha estat afectats per la duresa dels darrers temporals, com és el cas dels establiments que es trobem a primera línia de mar. Per aquest motiu, el Diploma al Mèrit Ciutadà suposa una mostra del suport al sector per encoratjar-lo a seguir treballant.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, cultura, diplomes, historia, hostaleria i turisme, IPEP Palafrugell, lliurament, mèrit ciutadà, promoció econòmica, reconeixement, sector turistic, societat
Notícia anterior
S’inicia la temporada de rutes guiades i dinamitzades per descobrir Santa Cristina d’Aro
Notícia següent
El festival mariner Palamós Terra de Mar recordarà les excursions marítimes dels anys 60 i 70, amb navegacions pel litoral del municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes