Premis al foment de la continuació dels estudis 2022-2023 de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Castell-Platja d’Aro.- L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró convoca els guardons amb la voluntat d’incentivar, fomentar i promoure, entre els i les joves del municipi, la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l’ESO o el batxillerat.

El termini de presentació és del 2 al 31 d’octubre de 2023 al Registre de l’ajuntament (presencial o telemàticament).
Requisits: podran optar els estudiants empadronats al municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb una antiguitat mínima de 3 anys continuada, i vigent a 1 de setembre de 2023 que compleixin un dels dos supòsits:
· Haver finalitzat  4t d’ESO el curs acadèmic 2022-2023 en un centre d’ensenyament públic (queden exclosos els centres privats i concertats). Estar en possessió del títol d’ESO o certificat emès pel centre conforme ha finalitzat els estudis i acreditar matrícula d’estudis reglats i/o de Cicle de Grau Mitjà per al curs 2023-2024.
· Haver finalitzat 2n de batxillerat el curs acadèmic 2022-2023 en un centre d’ensenyament públic (queden exclosos els centres privats i concertats). Estar en possessió del títol d’e Batxillerat o certificat emès pel centre conforme ha finalitzat els estudis i acreditar matrícula d’estudis reglats, universitaris i/o de Cicle de Grau Superior  per al curs 2023-2024.

Tags: Castell-Platja d’Aro, convocatòria, educacio, estudi, foment, Premis, societat
Notícia anterior
Visita institucional de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà a Torroella i Ullà
Notícia següent
L’Hospital de Palamós s’encarrega de les revisions mèdiques dels submarinistes de Mossos d’Esquadra, Bombers i Agents Rurals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes