Presa de possessió de dos agents de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- Aquest dimarts va tenir lloc la presa de possessió de dos agents de carrera en pràctiques de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà. Ambdós agents, fins ara interins, assistiran a partir de dilluns i fins a l’estiu al Curs de formació bàsica per a policies 2024, a Mollet del Vallès.

Això comportarà que l’Ajuntament hagi de contractar dos nous agents per cobrir aquesta absència durant el període de formació per tal que el nombre d’efectius en servei no disminueixi.
L’acte va ser al consistori amb la presència de l’alcalde, Òscar Aparicio; la 1a tinent alcalde, Eva Rovira; el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé; i el cap de la Policia Local, J. Manel Costa. Segons Dilmé, “l’Ajuntament intensifica l’esforç per dotar la ciutat d’una plantilla de policia local professional i estable deixant de banda les provisionalitats, per poder afrontar els reptes de present i futur que se’ns presenten, que no són pocs ni senzills”.

Tags: agents, formació, La Bisbal d'Empordà, policia local, seguretat, serveis, societat
Notícia anterior
S’obren les inscripcions per la Bacanard Trail
Notícia següent
El Consorci de les Gavarres incorpora un agent d’ocupació i desenvolupament local mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes