Presentació dels projectes de Cooperació Internacional i ajuda al codesenvolupament de la Bisbal subvencionats per l’Ajuntament

La Bisbal d’Empordà.- El proper divendres 10 de gener, a les 19.30 hores l’amfiteatre del Mundial acull l’acte “Solidaritat en acció: des de la Bisbal d’Empordà cap el món”, organitzat per l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, en el marc del projecte La Bisbal Ciutat Viva.

Serà la presentació dels projectes de Cooperació internacional i ajuda al codesenvolupament subvencionats per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.
Així, es presentarà el projecte Educal (Educadors Catalans amb Amèrica Llatina), menjador social a Alto Hospicio-Xile, amb Núria Felip de Ponent. També s’exposarà la iniciativa Agermanament sense fronteres, una proposta de cooperació educativa en arts plàstiques a Bot-Makak (Camerun), a càrrec de Salvador Cortadellas. Hi serà present, també, el Projecte Xevi, de la mà de Paco Muriana, que presentarà el seu treball per contribuir a la construcció de serveis sanitaris a Pointe Saint George (al Senegal). Olga Grueso i Estefania Yus presentaran el projecte ONG Dagua, que té l’objectiu de protegir els drets dels nens del menjador a Bueaventura (Colòmbia).
Finalment també es farà la presentació de l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2020 amb la xerrada: “Tsunami 4.0 a la vista! La revolució digital que ve”, a càrrec de Jordi Planas. L’acte culminarà amb la taula rodona, debat i torn obert per a la participació del públic assistent: “La cooperació, motor de transformació social?”.

Tags: ajuts al desenvolupament, cooperació, desenvolupament, La Bisbal d'Empordà, presentacio, Salut, serveis, societat, solidaritat, subvencions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El sector turístic gironí debat els principals reptes del futur per elaborar un pla estratègic comú
Notícia següent
Escola Municipal de Teatre Integral a Santa Cristina d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes