Primer premi de Relats Curts del Grup de Natura Sterna Sant Jordi 2024

Castell-Platja d’Aro.- Després de posar en marxa concursos de fotografia i il·lustració, el Grup de Natura Sterna de la Vall d’Aro ha decidit pujar al tren dels concursos literaris amb el “Primer premi de relats curts d’Sterna”.

L’objectiu del premi és estimular i promoure la creació d’obres literàries que tinguin com objectiu general la natura i en particular la de la Vall del Ridaura. Les obres han de ser originals i inèdites i no haver guanyat cap altre concurs. La temàtica ha d’estar centrada en la Natura i escrites en català. Les obres es presentaran amb pseudònim. Un cop presentada no es podrà retirar per fer-hi correccions o ampliar-la.
S’han d’enviar en PDF, en fulls mida DIN A4 i a doble espai. Les obres han de tenir una llargada màxima de 500 paraules. Ha de portar el títol i el pseudònim de l’autor. Només es permet una obra per autor, que s’ha d’enviar a l’adreça electrònica grupnaturasterna@gmail.com.
El correu ha de portar com a títol el mateix de l’obra i s’hi adjuntaran: l’obra que es presenta al concurs en un document en PDF a part, el títol de l’obra, el pseudònim que s’ha fet servir, el nom, cognoms, el DNI com també el telèfon i correu electrònic. Es reenviarà als membres del jurat només les obres presentades, quedant en mans de l’organitzador els documents amb les dades.
El termini d’admissió de les obres serà el dia 14 d’abril (inclòs).
El jurat qualificador està format per 3 membres, col·laboradors del Grup de Natura Sterna, i el premi inclourà un àpat per a dues persones, un llibre i la publicació del relat a la Revista Sterna. El premis s’entregaran el dia de Sant Jordi a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro.

Tags: concurs, convocatòria, cultura, literatura, medi ambient, natura, Natura Sterna, Sant Jordi, Vall d'aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Les obres de rehabilitació de Can Castells de Torroella avancen a bon ritme i ja tenen l’esquelet intern de l’edifici fet
Notícia següent
“L’ictus a casa”: cicle de jornades per preparar el retorn a casa

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes