Primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental dels Espais Naturals de Protecció Especial de l’Empordà

Castelló d’Empúries.- Aquest divendres ha tingut lloc al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà la primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental dels Espais Naturals de Protecció Especial (ENPE) de l’Empordà.

Des de la seva constitució, totes les trobades han estat virtuals. A la reunió d’avui, s’ha exposat el Pla de comunicació de la Taula, tant la interna (entre les entitats i els ENPE) com l’externa (adreçada a tota la ciutadania). Es farà un balanç de les accions executades durant aquest 2021 i es prepararà una jornada de voluntariat conjunta entre la Taula del Parc Natural del Delta de l’Ebre i aquesta en el marc del Dia Internacional del Voluntariat, prevista per al cap de setmana de l’11 i 12 de desembre.
La Taula de Voluntariat Ambiental dels ENPE de l’Empordà és un mitjà de coordinació entre les entitats que organitzen activitats de voluntariat ambiental als quatre Espais Naturals de Protecció Especial de l’Empordà: el Parc Natural de Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera. Es va constituir el 16 de desembre de 2020 i la seva tasca principal és mantenir una comunicació eficient i executiva entre les entitats i aquests espais naturals.
La Taula està formada per 24 entitats i institucions, que són: ADRINOC Col·labora pel Paisatge, Agrupament Xiprers al Vent, Agrupament Xots, Associació d’Amics de la Natura de Cadaqués, Associació Creatibio, Associació d’Amics del PN dels Aiguamolls de l’Empordà, Associació de Cultura Natura i Animals de Sant Pere Pescador, Associació de Voluntaris pel Patrimoni Històric de Catalunya, Associació l’Escala Cívica, Associació la Sorellona, Associació Platges Netes de Llançà, Associació Salvem la Platja de Pals, Associació Som Mar, Camp d’Aprenentatge d’Empúries, Centre d’Estudis Escalencs, Centre Excursionista Empordanès, Cercle Català d’Història, Consell Comarcal de l’Alt Empordà – Àrea de Joventut, Fundació Catalana de l’Esplai, Gent del Ter, Grup d’Art i Treball de la Jonquera, Institució Altempordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura, Tocavents de l’Albera i Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Tags: Aiguamolls de l'Empordà, Alt i Baix empordà, espais naturals, medi ambient, parcs naturals, reunió, societat, taula, voluntariat, voluntaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Substitució i instal·lació de nous semàfors a la cruïlla de dos carrers perpendiculars a l’Aigüeta de La Bisbal
Notícia següent
Plusvàlua municipal. Què significa la sentència? Últimes novetats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes