Programa d’activitats familiars de l’estiu a Castell-Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza aquest estiu de 2024 un ampli conjunt d’activitats de caràcter familiar.

Cada dia de l’1 de juliol al 31 d’agost a la Platja Gran (c/ Barcelona-Passatge València) triple proposta amb el servei de Babyclub (de 10 a 13 i de 17 a 19 hores) per a famílies amb nadons fins a 2 anys amb un mòdul específic amb múltiples serveis. També Miniclub cada matí (de 10 a 13 hores) per a infants de 3 a 12 anys en un espai dinamitzat amb monitoratge (estada màxima d’una hora al dia). I cada tarda Familygrup (de 17 a 19 hores) amb diverses activitats, tallers i jocs.
El Passeig Marítim de Platja d’Aro també acull diverses propostes, per a totes les edats i sense inscripció prèvia: jocs gegants de fusta els dissabtes 20 i 27 de juliol i 18 i 31 d’agost (de 17 a 19 hores) per a tothom (c/ Passatge Barcelona); i diumenge 1 de setembre (d’11 a 17 hores) taller i volada d’estels per a infants a partir de 5 anys (c/ Reina Fabiola). També hi haurà propostes específiques durant les Festes Majors de S’Agaró (12-14 de juliol), Platja d’Aro (14-18 d’agost) i Castell d’Aro (5-10 de setembre) o durant el Mercat Medieval de Castell d’Aro (24 i 25 d’agost).
També tot l’estiu es pot realitzar per lliure la gimcana familiar “On són la Xalarina i en Xalarí?”. Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-los, dibuixats en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics en cada vila del municipi, ja que hi ha tres gimcanes independents a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per aquests mateixos personatges.
Alhora s’ofereixen propostes de descoberta per a tota la família com la visita naturalista al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (dissabte 6 i 27 de juliol i 17 d’agost); la visita familiar “Anem a la granja?” a Can Juanals de les Eroles de Castell d’Aro (dilluns 8 de juliol i 26 d’agost); o les visites teatralitzades “Una passejada de pel·lícula” al Camí de Ronda de S’Agaró (divendres 19 de juliol i 2 d’agost), Contes màgics al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (dilluns 29 de juliol i 19 d’agost), al nucli antic de Castell d’Aro (diumenge 11 d’agost i 22 de setembre) i a la Vil·la Romana de Pla de Palol de Platja d’Aro (divendres 16 d’agost i dissabte 7 de setembre).
Un conjunt de propostes pròpies del municipi reconegut amb el guardó Platja en família,  de l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014. Per assolir-lo i consolidar-lo cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l’estada del públic familiar; i des de l’àmbit municipal la implantació, entre d’altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o justament el disseny d’una programació d’activitats específica per al públic familiar.

Tags: activitats culturals, Castell-Platja d’Aro, cultura, esports, estiu, platges, serveis, societat, temporada turística, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
José Manuel Ruiz Verdugo guanya la Backyard Ultra Montgrí fent 39 voltes al circuit, amb un total de 261,53 km
Notícia següent
Mor la menor que va resultar ferida crítica en l’accident entre un cotxe i un camió a Santa Cristina d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes