Prop de 200 persones assisteixen a les trobades amb la gent gran a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni,  de la mà de la regidora de Gent Gran, Mercè Orduña, va portar a terme el dia 30 de gener al Teatre Mundet de Sant Antoni i el dia 31 de gener a la Sala Fontova de Calonge, dues trobades amb la Gent Gran del municipi.

Mercè Orduña explica que “en el marc de promoure un Envelliment Actiu de la nostra Gent Gran, l’objectiu de la trobada era que ens veiéssim personalment, poder passar una estona plegats, potenciar les relacions socials i donar-los veu per a què ens diguessin què consideren que podríem fer des de l’ ajuntament per a millorar la seva satisfacció pel què fa als serveis que oferim i quins altres els agradaria que poguéssim oferir, sempre tenint en compte fins on arriben les nostres competències i que els recursos són limitats”.
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, ara analitzarà i estudiarà la viabilitat de  cadascuna de les demandes i mirar de quina manera es podrien tirar endavant.
La valoració que fem de les trobades amb la gent gran és molt positiva, es van desenvolupar en un ambient distès, amable, positiu i col·laboratiu. Entre les dues trobades van assistir prop de dues-centes persones, i aprofito per traslladar el meu agraïment a totes les persones assistents”, afegeix Mercè Orduña.
Amb l’objectiu de promoure l’Envelliment Actiu al municipi, aquestes trobades es sumen a l’estudi estadístic realitzat l’últim trimestre de l’any passat i que ha permès revisar, avaluar, conèixer i aprofundir en la realitat del col·lectiu de la gent gran de Calonge i Sant Antoni.

Tags: Ajuntament de Calonge, benestar social, Calonge i Sant Antoni, gent gran, participacio ciutadana, serveis, societat, trobada
Notícia anterior
L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura impulsa el Consell d’Infants Municipal
Notícia següent
L’edició de comiat de la Fira Nadalenca de Palamós aporta un global de 24.000 € a les cinc entitats que treballen per a les persones discapacitades psíquiques de la comarca

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes