Rebuda institucional a alumnes i professorat del programa Erasmus “The Rivers”

Torroella de Montgrí.- L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha donat la benvinguda aquest divendres al matí, en el Museu de la Mediterrània, a un grup internacional d’alumnes que aquests dies fa una estada al municipi en el marc del programa Erasmus “The Rivers”.

Hi participen alumnes d’Eslovàquia, Romania, Itàlia, Grècia, Portugal i de l’INS Montgrí, des d’on es coordina i dinamitza l’estada d’aquests dies.
Aquest projecte té dos anys de durada i es fan mobilitats a tots els països. Cada mobilitat hi participen 5 alumnes i 1 o 2 professors de cada país. El projecte Erasmus “The Rivers” es basa en l’estudi i comparació de diferents variables en rius europeus.
En la seva intervenció, l’alcalde ha fet una detallada explicació sobre la importància que ha tingut i té el riu Ter en el desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi. També ha repassat els trenta anys de lluita per millorar-ne el seu estat i les diferents iniciatives que s’han impulsat per millorar-ne la seva qualitat mediambiental.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, estada, estudiants, europa, medi ambient, programa, riu Ter, rius, societat, sostenibilitat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El nou PRUG de cap de Creus planteja limitar el fondeig en tres cales i crear dues àrees de pernoctació
Notícia següent
Ràdio Bisbal enceta nova temporada amb una graella configurada per una trentena de programes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes