S’activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

La deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni ja està disponible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. A partir d’ara, els usuaris també hi poden accedir fora del seu horari d’atenció al públic habitual (de dilluns a dissabte de 9.30 a 13 hores i de 16  a 19 hores i diumenges d’11 a 13 hores  i de 16 a 22 hores).

Per fer-ho, poden obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries. Un cop dins, els panells informatius instal·lats serveixen d’ajuda per tal que tothom aboqui cada residu a la zona on pertoca i tothom faci un ús adequat de les instal·lacions.
Segons la regidora de Medi Ambient, Activitats i Sostenibilitat, Lídia Sánchez, “es dona cabuda a tots aquells industrials de Calonge i Sant Antoni i a tota aquella població a qui, per casuístiques individuals, li resulta impossible fer ús del servei de recollida d’escombraries porta a porta”.

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en smart city
Aquest nou servei és una iniciativa més de totes les que s’emmarquen dins el projecte estratègic de municipi smart city, un projecte de ciutat intel·ligent que disposi de totes les dades possibles sobre els serveis que s’ofereixin i els hàbits de la població, de tal manera que permeti prendre decisions més eficients. Altres exemples són el control exhaustiu dels més de 5.500 punts de llum a la via pública. Gràcies a la plataforma, es detecten al moment les avaries, es pot regular la intensitat de la llum i estalviar consum energètic. O la producció d’aigua calenta sanitària –el district heating– que permet un control eficient de possibles avaries i alteracions.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, deixalleria, medi ambient, reciclatge, residus, serveis, societat

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cala del Pi Beach Retreat es renova per oferir als seus clients un oasis de tranquil·litat i exclusivitat
Notícia següent
El port de l’Estartit estrena un punt d’evacuació per atendre ferits al mar

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes