Sant Antoni comença la temporada d’estiu amb més de 300 noves places d’aparcament gratuït

Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha creat prop de 350 places de pàrquing gratuïtes noves a Sant Antoni durant les darreres setmanes.

Això permet fer front a un dels principals reptes que els nuclis turístics de costa es troben a la temporada d’estiu: l’aparcament de vehicles de residents, treballadors, turistes i visitants, en una època en la qual la població creix substancialment.
Gran part de les noves places s’ubiquen a la zona de Sant Antoni Oest. S’hi han creat i urbanitzat nous carrers a la confluència entre els carrers Gavina i Josep Pla. En total, aquests carrers oferiran 190 places. A més, al mateix entorn s’hi ha adequat un nou pàrquing gratuït -actualment de terra, però que passat l’estiu s’asfaltarà- que avui dia permet l’aparcament d’uns 130 vehicles.
Paral·lelament, a Sant Antoni Est, amb la transformació d’alguns estacionaments en línia a estacionaments en espiga invertida, especialment al carrer Fraret, s’han guanyat 31 noves places.
En total s’han generat unes 350 places. Després de l’estiu, quan el nou pàrquing de Sant Antoni Oest estigui finalitzat, aquest comptarà amb 110 places i, per tant, la xifra definitiva de nous llocs gratuïts creats serà d’uns 330 estacionaments. A més, al costat del pàrquing s’hi instal·larà un parc infantil.

Tags: Ajuntament de Calonge, aparcament, Calonge i Sant Antoni, estiu, serveis, societat, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El projecte de restauració i millora del camí de ronda de Palamós és candidat a rebre el Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2024
Notícia següent
Els arquitectes gironins visen 1.247 habitatges durant el primer semestre i l’obra nova creix un 5,72%

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes