Santa Cristina aposta pels autors joves locals

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- La biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina arriba a tots els públics. Un exemple serà l’acte que ha organitzat per a aquest dijous 19 d’octubre.

A les 6 de la tarda, dos autors joves de Santa Cristina, Albert Gamundi Sr. i Arnau Granolleras, tindran el seu espai per presentar les seves últimes obres literàries. Albert Gamundi Sr presentarà un drama romàntic que té per títol Kintsugi, las memorias de Alice. Un llibre on l’autor dona protagonisme a Alice Fointable, autora del còmic manga “Hoja Solitaria” i que accedeix a compartir les seves memòries per una causa solidària. Inspirada per la determinació de la seva neboda, el lector gaudirà quan la dibuixant obri la seva caixa de Pandora revivint els seus millors moments però també els pitjors. La trama de Kintsugi, las memorias de Alice està marcada per l’amistat, l’amor, el drama i el perdó a la ciutat de Lyon.
Albert Gamundi Sr. també és autor d’altres títols com ¡Por el Sake de Kano! (2019) i La Corona Usurpada (2021) a part de col·laborar en diverses revistes literàries independents del gènere del terror i ser premiat en sis edicions (2016-2021) a l’esdeveniment literari internacional Nanowrimo.
Per altra banda, sota el títol 1900? s’hi amaga una novel·la de ciència-ficció en que el seu autor, Arnau Granolleras, aposta per preguntar al lector: “En un món en el qual s’estan estudiant els viatges interdimensionals, què passaria si la dona de la neteja es quedés atrapada en una altra dimensió? I si quatre joves becaris l’acompanyessin en aquesta curta però intensa aventura?”. Arnau Granolleras és un cristinenc molt actiu. Entre altres va col·laborar al 2022, tant en text com en il·lustracions, a la publicació coordinada des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina que porta per títol 10 contes juvenils sobre diversitat familiar. A santa Cristina d’Aro, aprenem de les diversitats.

Tags: biblioteca Baldiri Reixac, cultura, llibres, novetat editorial, presentacio, Santa Cristina d'Aro, societat
Notícia anterior
L’Hospital de Palamós s’encarrega de les revisions mèdiques dels submarinistes de Mossos d’Esquadra, Bombers i Agents Rurals
Notícia següent
Detingut un lladre multireincident a Figueres per entrar a robar a quatre establiments en un mes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes