Santa Cristina presenta la programació de Concerts d’Aro

Santa Cristina d’Aro (Glòria Jara i Albertí)

Aquest dimecres 10 de juliol la regidora de Cultura a l’Ajuntament de Santa Cristina, Tina Gorina, ha presentat, en el vestíbul de l’Espai Ridaura, la programació de Concerts d’Aro per a aquest estiu.

La data d’inici serà el dia 24 de juliol, coincidint amb la Festa Major, i es tancarà un mes més tard, després d’oferir 9 activitats culturals: conferències i concerts entre altres espectacles. Tal com ha remarcat la regidora, “enguany Concerts d’Aro està format per un programa molt variat. Cada concert tindrà el seu gènere propi i amb preus molt assequibles perquè tothom en pugui gaudir”.
El primer concert, gratuït, tindrà lloc el dimecres, 24 de juliol a 2/4 de 10 del vespre a la Plaça del Mercat. El Cor i l’Orquestra Ciutat de Calella, sota la direcció de Joaquim Piqué, i amb la col·laboració de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols i del baríton Germán de la Riva oferiran un espectacle, de 2 hores, que porta per nom “Concert de bandes sonores”.
La següent aposta cultural serà el divendres 26 de juliol a les 8 de la tarda a l’Espai Ridaura. El divulgador musical a Catalunya Música Joan Vives tornarà a Santa Cristina, com cada estiu, per oferir la conferència Giacomo Puccini, la darrera llegenda de l’òpera italiana. L’activitat, gratuïta, s’emmarca dins el centenari de la mort de Giacomo Puccini (Lucca, 1858-Brussel·les, 1924).
Concerts d’Aro seguirà al mes d’agost. El divendres 2, a les 9 del vespre a l’església parroquial tindrà lloc el recital del baríton Lluís Calvet. Premi extraordinari al millor cantant català, en el Concurs Tenor Viñas 2024. L’artista emergent estarà acompanyat en el piano per la pianista Hyerim Byun. L’entrada del concert és de 10€.
L’endemà, el dissabte 3 d’agost, també a les 9 del vespre a l’església parroquial, el pianista internacional Ferran Cullell interpretarà peces de Beethoven i Rakhmàninov. El preu de l’entrada també és de 10€.
El divendres 9 d’agost, a les 9 del vespre, l’església parroquial acollirà l’últim concert de Concerts d’Aro 2024. Patrícia de No, flauta, i Trio Claret (Gerard Claret, violí; Sergi Claret, viola, i Jordi Claret, violoncel) oferiran el programa “Del teatre als ‘beisl’ (tavernes musicals vieneses del segle XVIII)”. El preu de l’entrada serà de 15€.
El dissabte 10 d’agost, a 2/4 d’11 de la nit, l’Espai Ridaura es vestirà de gala per viure la 25ª Nit d’il·lusió. Un espectacle internacional de màgia, apte per a tots els públics, format per grans artistes com Javier Botía, Sara Maya, Juan Colás, Pepito, Arno, Erix Logan i Xevi, director i presentador del festival. El preu de les entrades numerades de l’acte organitzat per Mans Màgiques del Món és de 25€.
Continuant a l’Espai Ridaura, el divendres 16 d’agost a les 8 del vespre, tindrà lloc l’espectacle familiar, d’una hora de durada, que té per nom “Zarzuela, de la Z a la A”. Un concert que pretén obrir les portes als més menuts de la família amb l’objectiu de donar-los a conèixer un gènere gens habitual a la resta de festivals de la Costa Brava, com és la sarsuela. El preu de l’entrada és de 10€. L’endemà mateix, seguint amb sarsuela i amb el festival que el baríton Enric Sacristán i el crític en sarsuela Manuel Andrés van iniciar, a les 9 del vespre a l’Espai Ridaura tindrà lloc una gala lírica amb la soprano Maia Planas, el tenor Antoni Lliteres, la mezzosoprano Maria Luisa Corbacho i el baríton Pablo López, acompanyats al piano per David Mohedano. El preu de l’entrada de l’espectacle de Diabolus in Musica és de 15€.
I el dissabte 24 d’agost, a les 9 del vespre a l’Espai Ridaura, Gemma Humet clourà el festival de Concerts d’Aro 2024 amb “Miralls”. Un espectacle de llums, teles, piano i veu que versionarà peces de Toti Soler, Lluís Llach, Serrat, Clara Peya… El preu de l’entrada és de 15€.
Concerts d’Aro està organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina i té l’objectiu de programar activitats amb artistes de KM0. Les entrades es poden comprar a https://espairidaura.santacristina.cat.

Tags: concerts d'Aro, cultura, màgia, música, música clàssica, programació, Santa Cristina d'Aro, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Exposició “Llums, càmera, S’Agaró!”: S’Agaró com a plató de cinema
Notícia següent
58.192 infants i joves participen aquest estiu en 1.129 activitats de lleure a les comarques gironines

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes