Santa Cristina presentarà el llibre “30 itineraris per l’Ardenya-Cadiretes en bicicleta i a peu“

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- L’estiu convida a fer excursions per l’entorn i a descobrir l’immens patrimoni que hi ha amagat entre els boscos que ens envolten.

De gran ajuda podrà ser el llibre “30 Itineraris per l’Ardenya-Cadiretes. En bicicleta i a peu. Cim, coves i roquissars” que es presentarà el proper dimecres 21 de juliol, a 2/4 de 8 de la tarda, al pati de la biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro.
El llibre està escrit per Antoni Beltran i Genescà, metge i geriatre, amb exercici des de fa més de 30 anys a Sant Feliu de Guíxols i, a la vegada, excursionista i aficionat al cicloturisme; i per Josep Valentí i Morales, de Llambilles i un gran coneixedor de l’Ardenya i les Gavarres. El text dona a conèixer 30 rutes que discorren entre Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar passant pel terme municipal de Santa Cristina d’Aro. Però també descobreix el ric patrimoni que s’hi amaga tant a nivell històric, a través del llegat que hi han deixat els nostres avantpassats, com a nivell paisatgístic. El llibre, a més a més,té un valor artístic perquè es complementa amb les il·lustracions de les aquarel·les de Néstor Sanchiz Guerrero, de Sant Feliu de Guíxols, coneixedor dels nostres massissos i també un gran artista polifacètic.
Durant la presentació del llibre, que anirà a càrrec del Dr. Antoni Beltran i de l’artista Néstor Sanchiz, es podrà visitar l’exposició de les aquarel·les de Néstor Sanchiz que il·lustren el llibre. Posteriorment, la mostra d’aquarel·les s’exposarà a l’entrada de la biblioteca fins a finals d’estiu.
L’assistència a l’acte requereix inscriure’s prèviament al correu biblioteca@santacristina.cat o bé trucant al 972 05 78 50 / 690 652 478.

Tags: Ardenya, Cadiretes, cultura patrimoni, espais naturals, itineraris, medi ambient, novetat editorial, presentacio, Santa Cristina d'Aro, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Humana recupera 5.599kg de tèxtil usat a Pals i 6.869kg a Begur durant el primer semestre del 2021
Notícia següent
Salut preveu que el pic a les UCI arribi a 400 o 500 ingressats a finals de mes i diu que ja hi ha desprogramacions

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes