Segona edició del Saló dels Oficis i les Professions de Palafrugell

Palafrugell.- Enguany, l’espai de La Bòbila de Palafrugell acull la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions. Aquest esdeveniment està organitzat des del Consell Comarcal del Baix Empordà en col·laboració amb FP Baix Empordà i se celebra els dies 29 de febrer i 1 de març.

L’objectiu principal del Saló és dignificar la formació professional a la comarca i la recuperació dels oficis. També fer incís en els diversos certificats de professionalitat del Baix Empordà i inspirar a les persones joves, i a la ciutadania, en les necessitats del mercat de treball de la comarca.
Està previst que durant els dos dies el Saló aculli alumnat de 4t d’ESO, batxillerats i cicles formatius dels centres d’educació secundària d’arreu de la comarca i persones provinents dels 36 municipis del Baix Empordà, així com empreses, gremis i institucions públiques. També s’hi podrà trobar la representació de 21 famílies professionals d’FP i dels Certificats de Professionalitat que s’oferten a la comarca.
En aquesta edició, el Saló també ha obert les portes el dia 29 a la tarda, de 16 a 18 hores, on a banda dels estands i tenir la possibilitat de rebre assessorament es podia participar a la xerrada dirigida a famílies “I tu, què vols ser de gran?”, que tenia per objectiu oferir recursos i acompanyar a les famílies en el procés de presa de decisions de les seves filles i fills en relació a la tria del seu itinerari formatiu.
El Saló dels Oficis i les Professions està organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració d’FP Baix Empordà, l’Ajuntament de Palafrugell i la Cambra de Comerç de Palamós. Altres entitats col·laboradores són els Ajuntaments de la comarca, les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, Gremis, així com els centres que ofereixen Certificats de Professionalitat i que reforçaran els recursos oferts a les persones per potenciar el seu itinerari personal, formatiu i laboral.

 

Tags: Ajuntament de Palafrugell, comerç, Consell Comarcal, educacio, empreses, formació, joves, oficis, Palafrugell, professionals, saló, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de la Bisbal aprova definitivament un pressupost que retalla despesa de personal i prioritza la via pública, la seguretat i començar a solucionar els talls d’aigua
Notícia següent
La Generalitat multa quatre grans tenidors amb 393.000 euros per no oferir lloguer social a les comarques gironines

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes