Segona edició del Summer Market La Industrial al parc de Sant Ramon de S’Agaró del 4 al 9 d’agost amb compres, oci, música i gastronomia

Castell-Platja d’Aro.- Segona edició –després de l’estrena de l’estiu passat– del Summer Market La Industrial del 4 al 9 d’agost (de 18 a 24 hores) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró amb entrada gratuïta.

Una proposta lúdica que amb el lema “Let’s make it a classic” proposa gaudir dels vespres d’estiu a l’aire lliure amb compres i oci, música en directe i disc-joqueis, gastronomia i copes, activitats infantils i performances en un espai de 7.000m² amb 2.000 m² d’aparcament lliure. En el programa d’activitats destaca el show diari del Màgic Andreu (20.30 hores) i les actuacions musicals en directe de Toni Cayena, Veil o Aisha Fay Acoustic Trio. El conjunt de l’esdeveniment ha adaptat el format i l’aforament als requisits de seguretat i protocols sanitaris del moment. Organitza La Industrial Markets & Events amb el suport i col·laboració d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou, Alfa Romeo i Nauticas Metropol.
La proposta s’emmarca en el conjunt de propostes d’estiu a S’Agaró que malgrat la suspensió d’algunes activitats com el Magic Night o el Festival Internacional de Música a l’Església de l’Esperança, sí que ha celebrat la Festa Major d’Estiu a primers de juliol també al Parc de Sant Ramon. El mateix espai és escenari de les cantades d’havaneres dels conjunts Americanus i L’Empordanet (dissabtes 18 de juliol i 8 d’agost, a les 22.30 hores), de sardanes per escoltar amb La Flama de Farners (dimarts 18 de juliol i diumenge 19 d’agost a les 19.30 hores) i de les projecció d’autocinema de “Regreso al futuro” (dijous 20 d’agost a les 22 hores, amb inscripció prèvia).
La vila de S’Agaró també acull dues sessions de la proposta de ioga integral Desperta els sentits en indrets amb encant del municipi (dissabtes 4 de juliol i 22 d’agost a les 7.30 hores, amb inscripció prèvia) i el seu Camí de Ronda –espai declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies a un itinerari que esdevé passeig envoltat per un model de ciutat-jardí mediterrània d’estil modernista–, és escenari d’una doble oferta de vistes guiades amb l’acompanyament de guia local: en castellà i francès (dimecres 5 i 19 d’agost i 2 de setembre a les 19 hores, amb inscripció prèvia) o en català i anglès (dimecres 12 i 26 d’agost a les 19 hores, amb inscripció prèvia).

Tags: Castell-Platja d’Aro, comerç, concerts, cultura, estiu, fira, La Industrial, mercat, S'Agaró, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Denuncien un camioner a La Jonquera per conduir jornades de fins a 30 hores sense els descansos reglamentaris
Notícia següent
“Sóc la posidònia. Cuida’m”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes