S’engega el projecte del Grup Multifamiliar per millorar la salut emocional de les persones que hi participen

Baix Empordà.- Des de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, i sota el paraigües del programa Benestar i Comunitat de Dipsalut, el 14 d’octubre s’engega el projecte dels Grups Multifamiliars.

Es tracta d’un espai per a les famílies i per a membres de diferents franges d’edat, característiques socioculturals i professionals.
El grup multifamiliar és un espai grupal on s’hi treballen els vincles. Les famílies poden compartir-hi les diferents situacions de la vida (vivències, preocupacions, dubtes i inquietuds…) i compartir l’espai amb diferents professionals amb l’objectiu de crear un intercanvi comunicacional i de reflexió.
Hi pot participar tota aquella persona derivada per algun professional de la xarxa de serveis socials, educativa o de salut i es realitzaran sessions el segon i quart dijous de cada mes a la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Platja d’Aro.
Per a la consellera comarcal de l’àrea, Sílvia Romero, “moltes vegades ens trobem que la salut mental és la gran oblidada, i des d’aquest nou servei volem donar eines a les famílies que ho necessiten, per tal d’ajudar a la comunitat independentment de la franja d’edat o rol que tinguin”. Amb tot afegeix que: “el fet que un mateix professional o terapeuta teixeixi ponts entre diferents famílies suposa un aprenentatge per a tots els integrants”.
Emmarcat en la difusió del projecte dels Grups Multifamiliars, s’utilitzen materials de difusió de la campanya Jo tampoc estic bé, iniciada per Obertament i centrada en millorar la salut psicològica afectada per la pandèmia de la Covid 19.

Tags: Baix Empordà, benestar social, Castell-Platja d’Aro, Consell Comarcal, dipsalut, famílies, grup, grups multifamiliars, projecte, Salut, salut emocional, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Curs de Tir amb arc a Palafrugell per fomentar l’educació en valors i la integració
Notícia següent
La Policia Local de Palamós celebra la festa de la seva patrona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes