Serveis Socials de Calonge i Sant Antoni avalua el servei de Bany Assistit amb els professionals i usuaris d’aquest programa

Calonge i Sant Antoni.- Persones usuàries i professionals del Programa de Bany Assistit han participat en l’acte de tancament i balanç de l’edició d’enguany, amb la participació de la regidora de Serveis Socials, Mercè Orduña.

Aquest estiu el Bany Assistit ha ampliat recursos i horaris, però l’ajuntament ja treballa per continuar millorant aquest servei de cares a la propera edició.
L’acte de tancament ha permès realitzar una tasca d’avaluació del servei que s’ha portat a terme de la mà de les mateixes persones usuàries, que a banda de manifestar novament la seva excel·lent rebuda del servei, han tingut també la possibilitat de posar damunt la taula alguns elements de millora, els quals ja s’estan treballant per l’ajuntament per tal de poder-los implementar de cares a l’estiu vinent.
El Programa de Bany Assistit, promogut per la regidoria de Serveis Socials de l’ajuntament, s’adreça a persones beneficiàries del Servei d’Atenció a Domicili, i fomenta l’accessibilitat al bany a persones grans en situació de vulnerabilitat, amb dependència o dificultats de mobilitat.
L’acte de tancament del Bany Assistit ha servit també per detectar peticions i propostes d’activitats de les persones usuàries per a ser implementar fora de la temporada d’estiu, les quals també ja s’estan treballant per l’ajuntament per seguir ampliant i oferint més recursos a les persones grans en situació de vulnerabilitat del municipi. L’objectiu és promoure la millora de l’estat emocional, social, de salut i d’autonomia d’aquest col·lectiu.

Tags: accessibilitat, balanç, bany assistit, Calonge i Sant Antoni, dependència, estiu, mobilitat reduïda, platges, serveis, Serveis Socials, societat, temporada turística, vulnerabilitat
Notícia anterior
Creu Roja Joventut busca 9.000 joguines per als infants i joves vulnerables de la província
Notícia següent
El Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual es commemora a Palamós evocant la figura de Mn. Gumersind, i recordant el municipi en els anys 60 i 70 amb les pel·lícules de Vicenç Prats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes