Setmana del Parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Pals

La Setmana del Parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter celebra enguany un doble motiu: coincideix amb el Dia Europeu dels Parcs i es commemoren els 40 anys de protecció del fons marí de les Illes Medes.

Aquesta ocasió especial brinda una proposta més àmplia i variada que mai per conèixer millor aquest paradís natural de l’Empordà, on la terra i el mar es donen la mà. Aquesta és festa per a tothom, especialment per als residents dels municipis del Parc. Gràcies al suport del voluntariat ambiental, les institucions locals i les empreses adherides a la Carta Europea de Turisme Sostenible, s’està avançant cap a una major sostenibilitat i millora de la conservació dels valors naturals.
Durant la Setmana del Parc Natural hi haurà activitats per a totes les edats i interessos, amb especial èmfasi a commemorar els 40 anys de protecció de les Illes Medes, però sense oblidar el ric patrimoni natural, cultural, històric i etnològic. El programa complet d’activitats es pot consultar clicant en aquest enllaç, i tindrà un dels seus punts culminants el 23 de maig, quan Ca la Pruna de Pals acollirà el 12è Fòrum Permanent. Un punt que té per objectiu aconseguir un turisme compatible amb la conservació dels recursos naturals i culturals. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Tags: aniversari, commemoració, cultura patrimoni, espais naturals, fòrum, manteniment i conservació, medi ambient, Parc Natural del Montgrí, protecció, societat, turisme sostenible
Notícia anterior
Nova data de la 7a Caminada per la Igualtat: 25 de maig
Notícia següent
El Terracotta Museu i l’Escola de Música Conrad Saló presenten la segona edició de “Terracotta en concert”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes