S’inicien els treballs de manteniment en matèria de prevenció d’incendis a Bell-lloc II i el Golf Costa Brava

Santa Cristina d’Aro.- La setmana passada es van iniciar els treballs de manteniment i obertura de franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals a la urbanització de Bell-lloc II i, aquesta setmana, s’han començat també a la urbanització del Golf Costa Brava.

Un cop realitzades ambdues, s’actuarà a la franja del nucli urbà.
Actualment, s’estan executant tasques de neteja del sotabosc i tala d’arbres per tal de reduir la càrrega forestal, protegint així les urbanitzacions de possibles incendis forestals. Està previst que les feines s’acabin a finals d’octubre.
Aquestes tasques, programades inicialment al mes de juliol, s’han dut finalment a terme en aquestes dates per tal de reduir el risc d’incendi forestal, després que l’Àrea de Medi Ambient es reunís amb la senyora Anna Sanitjas, directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, i el senyor Oriol Anson, secretari d’Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, per formular-los aquesta petició.
Des del consistori es vol recordar a tothom l’obligatorietat de mantenir les parcel·les privades netes de sotabosc i de deixar espai entre les capçades dels arbres. El manteniment de la massa forestal, tant privada com pública, és fonamental per la prevenció d’incendis.

Tags: franges d'autoprotecció, golf, Manteniment, medi ambient, prevenció incendis, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat, urbanització, vegetació forestal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
32a Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme al Monestir de Sant Feliu
Notícia següent
Denuncien un home per fer pesca submarina en una reserva de Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes