S’inicien les obres de reforma del pavelló d’esports de Pals

Pals.- Aquest dilluns s’han iniciat les obres de reforma i adequació de la zona de gimnàs del pavelló d’esports de Pals que es preveu que s’allarguin 3 mesos.

A l’edifici del pavelló d’esports, situat al passeig d’Europa, 3 de Pals, s’hi desenvolupen una sèrie d’activitats complementàries i que ocupen determinats espais que amb el pas dels anys han quedat obsolets. En aquesta primera fase d’intervenció es construirà una nova sala de fitness i musculació a l’espai que actualment ocupa la sala de ciclo indoor amb l’annexió del magatzem adjacent així com parcialment de l’espai de l’antic bar.
En concret, s’enderrocarà la distribució actual i s’hi crearan grans obertures emmarcades exteriorment per panells fenòlics. El paviment de la sala quedarà substituït per un paviment de tarima de roure per sobre del qual i en l’àmbit de la maquinària pesant es col·locarà un paviment de cautxú. Sobre els panys verticals s’hi preveu arrambladors combinats amb panells emmirallats. Pel que fa al sostre actual també se substituirà per un nou fals sostre amb una nova il·luminació i un nou sistema de climatització.
En la següent fase s’adequarà la nova zona de bar i l’actual sala de musculació que es reconvertirà en sala de ciclo indoor.

Tags: Ajuntament de Pals, equipaments, esports, gimnàs, obres, pals, pavelló, reforma, serveis, societat
Notícia anterior
Torna el Pessebre Vivent de Begur
Notícia següent
Èxit rotund d’”Una Casa de Cuentu” en la seva estrena a Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes