S’inicien les reunions veïnals amb les quals poder crear un canal de comunicació directe entre la ciutadania i l’Ajuntament de Palamós

Palamós.- L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de Palamós inicia aquest mes de novembre un seguit de reunions veïnals, que s’impulsen com a prova pilot amb l’objectiu de poder seguir apropant la ciutadania a l’organització municipal.

Amb aquestes trobades es vol crear un canal de comunicació directe entre l’Ajuntament i els palamosins i les palamosines, amb l’objectiu de poder parlar de qüestions referents, tant als barris que es visiten com al municipi en general.
Per a poder incentivar la participació de la ciutadania a aquestes reunions, l’Ajuntament de Palamós ha adreçat, de manera aleatòria, cartes d’invitació entre els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronades als barris que aquests dies són objecte de les reunions i que són obertes a la participació de totes les persones interessades.

Qualitat de vida, territori i sostenibilitat
Aquesta iniciativa té lloc durant aquesta setmana concretament a tres sectors del municipi, en un itinerari que es va iniciar ahir dilluns al barri d’Es Pla, que seguirà dimarts a Sant Joan i que es tancarà dimecres 29 de novembre al Barri Vell de Palamós.
Durant aquestes trobades amb el veïnat s’aborden dos grans blocs temàtics: Qualitat de vida, per tal de poder d’educació, formació, ocupació, cohesió i convivència, esports, cultura, infància, joventut o gent gran. I un segon bloc dedicat al Territori i la sostenibilitat, en el qual es parla d’espais naturals, infraestructures, mobilitat, habitatge, equipaments i espai públic.
Les reunions programades aquesta setmana segueixen obertes a la participació de totes les persones interessades, que poden sumar-se a la iniciativa confirmant la presència mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a: participacio.ciutadana@palamos.cat, o bé d’un whatsapp al 696 176 424, indicant el nombre de persones que voldran assistir-hi.

Tags: ajuntament de Palamós, barris, benestar social, palamós, participacio ciutadana, reunions, serveis, societat, sostenibilitat, territori, veïns
Notícia anterior
Torna el Nadal Esportiu i Lúdic al Pavelló Municipal de Begur
Notícia següent
Els equips d’atenció primària atendran directament tots els usuaris de residències de gent gran en el termini d’un any

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes