S’obre el Parc Territorial de Palafrugell, amb més de 10 mil metres quadrats de zona verda

Palafrugell

Aquesta setmana s’ha obert al públic el Parc Territorial de Palafrugell, on ha nascut una gran zona verda de més de 10 mil metres quadrats. D’aquesta manera, ja es pot visitar la que suposa una de les zones verdes més gran que hi ha a Palafrugell i que ha estat de nova creació al municipi situant-se a l’avinguda d’Espanya i que suposa un pulmó verd al centre de la població.

D’aquesta manera, es dona per finalitzada l’execució d’unes obres que han creat un espai que fa atractiva l’entrada del poble fins a l’autovia, i que, al mateix temps, actua com a nexe entre el nucli de la vila i la zona rural.
El nou parc també és un reclam per a la població, incorporant un ampli programa, tant lúdic com cultural, atractiu i accessible per a totes les edats. Per aquest motiu incorpora un ampli i espaiós lloc destinat als jocs infantils i també s’hi troben diferents elements saludables destinats a l’ús de la ciutadania.
Pel que fa referència a l’arbrat i la zona destinades a jardí, la proposta ha estat d’adaptar-se a les noves realitats mediambientals i evitar l’excés d’aigua en el reg, per aquest motiu s’ha treballat per comptar amb unes especies que necessiten poca aigua i que l’estalvi hídric sigui considerable.
En aquest sentit d’adaptar-se a les noves realitats mediambientals, a la zona d’aparcament també s’hi han instal·lat 2 carregadors per vehicles elèctrics, on es podran carregar les bateries de fins a 4 cotxes quan entri en funcionament, de manera que així s’amplia l’oferta d’aquest servei d’energia sostenible a Palafrugell.
Segons l’alcalde del municipi, Juli Fernández, “amb l’entrada en funcionament del parc volem fer un Palafrugell més amable amb la ciutadania per oferir un espai de lleure i oci destina al passeig i espero que sigui un espai de referència al nucli de Palafrugell”.
Les obres del nou Parc Territorial han comptat amb un pressupost aproximat d’un milió d’euros i s’ha executat en menys d’un any.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, equipaments, espais verds, jocs, medi ambient, Palafrugell, parc, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Festival Ítaca ja ha venut més de la meitat de les entrades
Notícia següent
Detenen un home que conduïa una furgoneta robada amb 64 caixes de material esportiu sostretes d’un camió a la Jonquera

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes