Sol·licituds de targeta per estacionar al nucli antic de Pals

Pals.- El centre de Pals és la zona del municipi amb més afluència de turisme a peu durant èpoques estiuenques i també acull gran nombre d’habitatges que són primera residència durant tot l’any.

Amb l’objectiu de regular l’estacionament de vehicles al nucli antic, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania dues modalitats de targeta per poder-hi aparcar. Les targetes vigents des del 2021 al 2023, seran vàlides fins al 28 de març del 2024. Després, caldrà utilitzar les corresponents a les anualitats 2024, 2025 i 2026. Ja es poden sol·licitar a les dependències de la Policia Local.
La primera modalitat de targeta està pensada per a vehicles que paguin l’Impost de Circulació a Pals i estiguin donats d’alta al nucli antic. I la segona modalitat és pel personal treballador dels comerços de la zona. La regulació afecta els carrers Cementiri, La Mina, Creu, Abeurador, Paul Companyó, Raval, La Font i Hospital, així com a la plaça Major.
Les persones que compleixin amb les característiques esmentades, podran demanar la targeta d’estacionament a la Policia Local si aporta el DNI del titular del contracte o els rebuts, la targeta de les anualitats del 2021 al 2023, el rebut de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica o l’Impost de Béns Immobles del 2023, o la documentació del vehicle en casos de rénting o lísing.
En cas de pèrdua, caldrà abonar 20 € per aconseguir el duplicat de la targeta. Per resoldre dubtes, la policia posa a disposició el telèfon 97 266 77 77.

Tags: Ajuntament de Pals, aparcament, mobilitat, nucli antic, pals, policia local, regulació, serveis, societat, targetes
Notícia anterior
El grup empordanès La Ludwig Band se suma al cartell de l’Ítaca Sant Joan de l’Estartit
Notícia següent
Un centenar de treballs es presenten als XV Premis Carles Rahola de Comunicació Local

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes