SOS 4×4 també dona suport al confinament

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- El divendres 13 de març les escoles ja no van obrir, fet pel qual va ser el primer pas per decretar el confinament general de la població. Després d’un mes han estat moltes les iniciatives solidàries que han sorgit per ajudar als veïns de Santa Cristina d’Aro quan ho necessiten.

El grup de voluntariat SOS 4X4, com no podia ser d’una altra manera, està des del primer dia del confinament a causa de la pandèmia del coronavirus, a disposició de qualsevol persona. El cristinenc Pau Gamundi explica que han fet una vintena de serveis per portar queviures i medicaments a gent gran que viu al municipi.
Una altra mostra de solidaritat, per part de SOS 4X4, ha estat el de facilitar al cos de la Policia Local de Santa Cristina, dies abans de les “vacances de Setmana Santa”, un mapa del municipi amb tots els camins secundaris, per mitjà de la cartografia d’accés a pistes forestals que té SOS 4X4. En aquest aplicatiu es van resseguir amb color vermell les pistes forestals i camins on hi poden circular turismes i furgonetes i amb el color groc les pistes on només hi poden accedir els 4X4. D’aquesta manera aquest grup de voluntaris ha ajudat a la Policia a poder controlar amb més facilitat els accessos secundaris i evitar que totes aquelles famílies que es van saltar el confinament de Setmana Santa poguessin arribar a les seves segones residències que tenen al municipi de Santa Cristina i/o als municipis propers.
SOS 4X4 continua estan a disposició de les autoritats locals per si els cal el seu suport.

Tags: 4x4, Baix Empordà, confinament, coronavirus, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat, solidaritat, voluntaris
Notícia anterior
El projecte “Cançons per la Gent Gran” ja suma 32 vídeos
Notícia següent
El rebost d’en Llenas

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes