Torroella de Montgrí i l’Estartit disposaran d’un servei de cangur per permetre la conciliació laboral, social i familiar

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han adherit al servei comarcal “Dona’t temps”, un nou projecte de cangur públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits.

Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.
Per accedir a “Dona’t temps” les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’un aplicatiu en línia, amb un mínim de 24 hores d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació. Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de cangur per al seu infant a qualsevol municipi dels 12 punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.
La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.
Horari del servei a Torroella de Montgrí: dimecres i dijous de 17 a 20 hoires a la Sala de la Tina, entrada pel pati de Can Quintana. Torroella de Montgrí.
Horari del servei a l’Estartit: dimarts i divendres, de les 16.45 a les 19 hores, al c. Rocaura, 29. L’Estartit.
Totes les activitats que es desenvolupen en el marc del projecte “Dona’t temps” van adreçades a transmetre els valors del respecte, igualtat i llibertat, segueixen els objectius de desenvolupament sostenible 2030 i compten amb un equip format per professionals del lleure, l’educació i la integració social.

Tags: canguratge, conciliació, Consell Comarcal, infants, inscripcions, L'Estartit, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La 32a edició del Temporada Alta oferirà espectacles a Figueres, Palafrugell i Torroella de Montgrí
Notícia següent
La Santa Market 2023 bat el seu rècord d’assistència: rep més de 240.000 visitants, amb 75.000 estrangers

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes