Torroella de Montgrí organitza la 1a Jornada d’Ocupació oferint 140 llocs de treball

Torroella de Montgrí.- L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la primera Jornada d’Ocupació del municipi, per posar en contacte persones en cerca de feina amb empreses que tenen vacants, amb l’objectiu d’augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat.

La trobada que ha tingut lloc avui dimarts 12 de març de 10 a 14 hores, ha aglutinat les ofertes laborals d’unes 25 empreses del municipi i de la comarca, que han ofert un total de 140 llocs de treball, del sector de l’hostaleria, restauració, serveis, oficis i indústria.
Unes 200 persones candidates han participat durant el matí d’avui en diverses entrevistes amb personal de recursos humans de les empreses que ofereixen llocs de treball. Per poder formar part d’aquestes entrevistes, calia fer una inscripció prèvia. Aquestes converses directes breus d’entre 10 i 15 minuts, permeten als candidats contactar amb un breu espai de temps, amb diverses empreses en una mateixa ubicació.  Així mateix, a les empreses els ofereix la possibilitat d’entrevistar-se amb molts possibles candidats en un sol matí.
Aquesta jornada s’emmarca dins el treball permanent que realitza el Club de la Feina, que és el servei d’ocupació de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Cada dimarts i divendres al matí, el Club de la Feina fa acompanyament a les persones que busquen feina del municipi, mitjançant sessions d’acollida on es formalitza la inscripció al servei, s’informa als candidats sobre els canals i eines necessàries per iniciar la recerca de feina, es realitzen tutories individuals i d’auto consulta, així com s’organitzen cursos i píndoles formatives.
L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; la regidora de promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas i el conseller de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Enric Marquès; han donat la benvinguda a tots els assistents a la I Jornada d’Ocupació i han mostrat la seva voluntat i compromís per tal que aquesta jornada tingui continuïtat els propers anys i sigui una cita ineludible al calendari anual del municipi.
En aquest sentit, la regidora de foment de l’Ocupació de Torroella de Montgrí, Cristina Viegas, ha manifestat: “Estem molt satisfetes de l’interès que ha despertat la primera jornada d’ocupació, tant per part del teixit empresarial del municipi com per part de persones en recerca activa de feina» i ha afegit «La voluntat municipal és que aquesta jornada sigui un referent anual del territori, que permeti connectar la oferta i la demanada d’ocupació”.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, cerca de feina, club de feina, Consell Comarcal, empreses, jornades, ocupació, serveis, societat, Torroella de Montgrí, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
“Un tal Quixot” al Centre Fraternal
Notícia següent
La nova poma catalana adaptada al canvi climàtic es començarà a vendre a l’engròs a partir d’aquesta tardor

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes